Inici Hoquei L’Igualada, a quarts de final de la CERS després de vèncer el...

L’Igualada, a quarts de final de la CERS després de vèncer el Remscheid

Plàcid partit en terres alemanyes de l’Igualada, que es va tornar a imposar a l’IGR Remscheid, aquest cop per 3 a 6. Els homes de Ferran López van disputar el partit condicionats per una considerable càrrega física dels entrenaments de l’última setmana, però es van mostrar encertats de cara a porteria i van superar el global de l’eliminatòria per un contundent 17 a 4.

El partit va començar amb sorpresa. Al segon trenta, l’equip local s’avançava en la primera jugada del partit. Daniel Strider desviava una pilota penjada a l’àrea des del lateral esquerre i superava a Elagi Deitg. El gol no va inquietar a l’Igualada, que encara mantenia un 11 a 2 a favor. Els alemanys van proposar un partit similar al de Les Comes, apostant per un joc molt ofensiu i deixant múltiples ocasions de dos contra un que els arlequinats no van saber aprofitar.

El matx va seguir un guió similar, amb els locals avisant en diverses ocasions que volien el segon gol i l’Igualada mantenint les possessions més llargues i mantenint el partit en una fase plàcida. Dani López va ser l’encarregat de materialitzar el primer gol al minut 8 amb un xut ras. No va trigar el segon gol. Només quatre minuts més tard, Francesc Bargalló marcava un autèntic golàs al fer una gran rematada i la bola va entrar per l’escaire.

Amb el segon gol, el partit es va trencar i els dos equips van jugar de manera força desordenada. Durant aquells minuts, l’Igualada va perdre algunes marques en defensa i el Remscheid va avisar amb un parell d’ocasions poc clares. Ferran López va optar per demanar un temps mort que va revitalitzar a l’equip, i va començar a pressionar més. Amb una entrada a l’àrea de Roger Bars, el de Vilanova del Camí en va treure un penal que ell mateix va transformar.

A la represa, els arlequinats van tornar a ampliar distàncies de seguida mitjançant Sergi Pla. El de Vic va enganyar a Mortiz Kreidewolf amagant una assistència cap a Francesc Bargalló, tot i que finalment, va xutar el mateix per posar l’1 a 4. El partit va seguir amb un guió similar al dels primers minuts: plàcid, ordenat i amb més encert que no pas un joc brillant. Els alemanys insistien en regalar un segon gol a la seva afició. De fet, durant alguns minuts de la segona part el Remscheid va optar per jugar tres contra quatre i va deixar a Yannick Peinke sol al mig camp per si podia aprofitar alguna pilota perduda.

Tot i que l’Igualada no va saber materialitzar els dos contra un, va ser l’encarregat de tornar-se a avançar, aquest cop, mitjançant Emanuel Garcia. Però només tres minuts més tard, el combinat local va tornar a veure porteria. Peinke aprofitava una pilota a l’àrea per superar a Bernat Camps, que havia entrat a l’inici de la segona part. Sergi Pla encara va tenir temps d’aconseguir el 2 a 6 al minut 42, després d’una jugada col·lectiva. I amb el partit i l’eliminatòria sentenciats, el Remscheid va aprofitar per marcar el tercer gol de l’honor per mitjà de Max Richter.

L’Igualada va superar els vuitens de final per un total de 17 a 4 i ja és a quarts de final de la CERS, on l’espera el Viareggio, que té un nivell de joc superior als dos rivals que l’Igualada ha tingut a la competició europea. Aquest cop, l’anada serà fora de casa el 4 de febrer. Però abans, el pròxim compromís que té l’Igualada és d’OK Lliga a la pista del Club Hoquei Lloret, el proper dissabte 21. Ferran López no serà a la banqueta d’aquest partit. El tècnic va donar explicacions al finalitzar el partit a Alemanya: «Estic sancionat per defensar l’Igualada al final del partit contra el Manlleu i ho tornaria a fer. El partit contra el Lloret el dirigirà en Carles Piernas i no dubto que ho farà genial».

FITXA TÈCNICA

IGR Remscheid: Mortiz Kreidewolf, Yannick Peinke, Max Richter, Fabian Selbach, Daniel Streider – equip inicial – Yannick Lukassen, Alexander Ober, Lukas Kuhn, Joshua Dutt.

Igualada Calaf Grup: Elagi Deitg, Dani López, Tety Vives, Roger Bars, Emanuel Garcia – equip inicial – Met Molas, Francesc Bargalló, Sergi Pla, Bernat Camps.