Inici Futbol L’Igualada no pot superar l’Almacelles i continua en zona de descens

L’Igualada no pot superar l’Almacelles i continua en zona de descens

[Img #19560]El 2015 no ha començat amb bon peu pels igualadins. Els homes de blau sabien que l’enfrontament davant l’Almacelles era important per sumar 3 punts, però desgraciadament l’objectiu no es va complir.

La primera part del partit va ser extremadament igualada. El domini va ser altern, amb molt de joc al centre del camp, on l’Igualada és cada dia més potent. La intensitat i la lluita van ser dos elements que van descriure el joc dels blaus durant tota la primera meitat.

Tot i així, just abans d’acabar la primera meitat, al minut 45, l’Almacelles es va avançar al marcador amb un gol que feia molt mal als blaus: en una jugada de córner, els visitants van tibar d’estratègia per aconseguir batre la porteria igualadina amb un xut des del punt de penalt. Aquest gol havia de suposar un revulsiu pels igualadins, però només començar la segona meitat va ser un altre cop l’Almacelles qui va moure el marcador, amb un contratac després d’una pèrdua dels blaus al centre del camp que posava el 0-2 al marcador.

L’Igualada va seguir lluitant i, 7 minuts més tard, aconseguia un gol que permetia retallar distàncies: el gol va ser fruit d’una jugada desafortunada pels visitants que veien com un dels seus propis jugadors enviava la pilota al fons de la xarxa després que l’Igualada llencés una falta a la frontal de l’àrea. A partir d’aquest gol l’Igualada va incrementar la intensitat i la pressió a la porteria visitant va ser constant i intensa. L’Igualada va tenir opcions d’aconseguir l’empat, però al minut 75 va ser l’Almacelles qui es va tornar a avançar al marcador altre cop a la sortida d’un córner, trencant les aspiracions dels blaus.

Aquest gol va ser un cop dur pels jugadors de Martí Alavedra, que només a falta de 3 minuts pel final, encara veurien com l’Almacelles anotava un altre gol que deixava el marcador en un exagerat 1-4 pel joc que es va veure sobre la gespa.

C.F.IGUALADA: Eduard Morera, Bernat Sansano, Roger Peña, Robert Palau, Ton Casas, Eloi Jimenez, Jonathan Fernandez, Carles Güell, Frank Martinez, Bachana Lominadze, Oriol Dalmau. Suplents: Ton Moya, Fran Arevalo, Enric Palet, Alex Zamora, Jordi Castellano, Martí Lliró. Entrenador: Martí Alavedra.

EFAC ALMACELLES: David Ballesteros, Daniel Hernandez, Joel Chiné, Xavier Tutusaus, Eduardo Raya, Eduard Cons, Daniel Tejedor, David Gimenez, Marc Viladegut. Suplents: Raul Palau, Jorge Berbegal, Jose Figueras, David Aguilà, Oscar Imaz, Stephane Dibottindame. Entrenador: Alberto Gallego.