Inici Hoquei L’Igualada Hoquei Línia torna de les vacances amb derrotes, malgrat l’esperit de...

L’Igualada Hoquei Línia torna de les vacances amb derrotes, malgrat l’esperit de superació

Pre-Benjamins
Tsunamis Barcelona  4  Vs   Igualada H.L.   1

Porter: Unai Gràcia.
Jugadors de camp: Nil Alonso, Jordi Cano, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Martí Roig, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

Molt bon partit el que han fet els prebenjamins. Amb moltes ganes i lluita s’han enfrontat als Tsunamis, entrant tots els jugadors en la disputa del puck i buscant la porteria contraria. Dos gols rebuts en pocs minuts han estat un cop molt difícil de superar però els nostres jugadors saben lluitar i el partit ha estat vibrant i ple d’emoció. Els igualadins han lluitat molt i sols la mala sort ha fet que les petites errades de la segona part es converteixen en gols i nosaltres no vam aconseguir foradar la porteria contraria, sols al final podem fer una diana. Destacar la bona adaptació dels nous jugadors i l’equip te tota una segona volta per davant.

Benjamins
Tsunamis barcelona  8 Vs   Igualada H.L.  2

Porter: Martí Sabaté i Unai Gràcia
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Laia Mercadé, Àlex Sánchez i Biel Segura.

Un resultat exagerat vist el que ha passat a la pista. Els benjamins han sortit a disputar el partit de tu a tu amb un rival que es podia guanyar i aixi ha estat ja que hem obert el marcador i hem mantingut la lluita fins a la meitat del partit on s’ha arribat amb 2-2 al marcador. A partir d’aleshores ha entrat en escena el factor físic i es que els Tsunamis son un equip de benjamins de segon any i nosaltres som de primer any reforçats amb prebenjamins i aixo es nota quan es tracta de mantenir un ritme de joc alt durant molts minuts. Ara bé, les ganes i empenta que hi posen els nostres jugadors son impressionants i cal felicitar-los pel bon partit fet. Acabem la primera volta a la zona mitja de la classificació i tenim molts partits per davant per gaudir i seguir millorant.

Alevins
C.H.L. Jujol  14  Vs   Igualada H.L.  1

Porter: Oriol Sánchez i Sergio Pérez
Jugadors de camp: Àlex Cano, Marc Cano, Alba Ferrer, Roger Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté,Maria Somacarrera i Gal•la Torrents.

Enfrontament a priori molt difícil contra un equip situat bastant per sobre nostre a la classificació i aixi ha estat. Els de Jujol han sortit en tromba a resoldre el partit i han fet una primera part on ens han superat en tots els aspectes: la velocitat, el ritme de joc, el control del puck, els xuts a porteria, la defensa…

A la segona part i ja amb el partit decidit hi ha hagut un canvi d’escenari i els nostres alevins han pogut trenar mes be les jugades, han arribat a porteria contraria en condicions, han fet xuts, han defensat amb més força i han posat les coses difícils al rival. S’ha vist una millora general que ha donat lloc a moltes oportunitats de gol que el bon porter del Jujol desfeia sempre que podia. El millor de tot l’actitud positiva de l’equip, les ganes que hi posen i el que gaudeixin del seu esport favorit.

[Img #3761]Juvenils
Tsunamis  Barcelona  3  Vs   Igualada H.L.   5

Porters: Miquel Rabell i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Roger Mas, Oriol Morera, Albert Mudarra, Clàudia Navarro,Hector Rodríguez i Marc Torrents.

Els juvenils han fet una bona feina aquest cap de setmana a Barcelona, es nota que la setmana passada ja van treballar, aquest ja estan amb les piles posades i amb ritme de competició.

Els igualadins van sortir a no deixar-se sorprendre pels barcelonins que a casa seva són molt forts i van dominar el partit de cap a fi. Amb una bona defensa i aprofitant la bona velocitat d’alguns jugadors els igualadins van ser els amos i senyors de la pista, marcant en tot moment el ritme que els convenia amb un Toni que no els deixava baixar el ritme del partit i exigint-los aquest ritme.

Els igualadins van anar marcant gols i posant distància en el marcador, arribant a la fi de la primera part amb un resultat de 0-3.

A la represa continua tot igual i es marquen dos gols més 0-5 que fa que la darrera mitja part es torni una mica més lenta, amb control del joc i amb canvi de porter, amb aquesta baixada d’intensitat arriben els gols dels tsunamis que veuen com els igualadins els permeten d’arribar amb més facilitat a la porteria i els tir ja son més francs, amb el 2-5 arriba una superioritat que els barcelonins aprofiten per acabar d’acostar-se una mica més, però ja no queda temps per res més, al final un 3-5 al marcador i el joc controlat en tot moment pels igualadins.

Sèniors
Tsunamis Roller Vilanova  6  Vs   Igualada H.L.  4

Porter: Pol Valls i Jordi Marimon.
Jugadors de camp: Jaume Doncel (C), Nil Doménech, Samuel Ferrera, David lópez, Oriol Morera, Edgar Mudarra, Albert Muntadas, Hector Rodríguez i Marc Valls.

Partit molt disputat el jugat a Vilanova, els igualadins amb ganes de canviar una mica la tònica de resultats i els del Garraf amb ganes de lligar els punts i que es quedessin a Vilanova.
El partit ha estat molt ajustat en el marcador, sobre tot a la primera part on tots dos equips miraven de fer caure en errades a l’equip contrari, provant de superar a les defenses i tirant a porteria. Els porters han tingut molta feina, ja que les errades en defensa han estat moltes i això els davanters miren d’aprofitar-lo, però els porters a la primera part han tingut bona actuació.
Els igualadins una mica a remolc en el resultat, anaven restablint igualades, primer a un gol, després a dos, fins arribar a un 3-2 al darrer minut de la primera part, amb aquest marcador es parla de no caure en les errades de la primera part, de lligar més curt als jugadors contraris i d’evitar la seva progressió de cara a porteria, però com acostuma a passar els primers minuts de la segona part els tenim complicats i el Vilanova ens marca el quart gol 4-2, els igualadins entrem en un joc gens bo per nosaltres, amb nervis i massa imprecisions, forçant una expulsió.
Amb un jugadors menys a la pista el Vilanova posa setge a la porteria d’en pol i a cinc segons de complir-se el temps, arriba el gol 5-2.

Ha estat una llàstima, ja que fins i tot amb un jugador menys a pista hem tingut un parell d’accions bones amb arribada a porteria, cal que molt forçats, els igualadins no es donen per vençuts, reaccionen i aconseguim marcar el 5-3 de xut directe des de tres quarts de pista, en una bona acció d’atac, però veient un bon forat tirem a porteria.

Amb aquest resultat els igualadins es bolquen en l’adversari, pressionant molt les seves sortides i fent un marcatge més ferm, però en una acció, entrem a l’atacant i aconsegueixen superioritat en atac, forçant altra errada i de nou puja un gol al marcador 6-3, encara resten tres minuts de joc i els igualadins no baixen el ritme, continuen ràpids i fustigant als jugadors vilanovins que veuen com recuperem un puck i de nou superem al porter, es el 6-4 que a manca d’un minut ja seria el marcador definitiu.

Ha estat un partit estrany, ja que hi havia molta igualtat en el joc, però vam deixar que ells marxessin en el marcador a la represa del partit i després vam anar a remolc la resta del partit, s’ha d’analitzar el partit al proper entrenament i comentar les errades comeses.

Cal esmentar la recuperació de l’esperit de superació que darrerament havia caigut una mica i ara es veu de nou en auge. Endavant Igualada!!