Inici Hoquei L’Igualada Hoquei Línia cau a primera ronda de la Copa Federació

L’Igualada Hoquei Línia cau a primera ronda de la Copa Federació

COMPARTIR

La copa arriba a les categories inferiors, a una pista molt difícil com es la de Tucans i vam caure a la primera ronda.

Pre-Benjamins
C.H.L. Tucans  7  Vs   Igualada H.L.   2   

[Img #6428]Porter: Unai Gràcia.
Jugadors de camp: Nil Alonso, Jordi Cano, Julian Carrasco, Marc Fusté, Jan Gamboa, Ian López, Laia Mercadé, Martí Roig, Àlex Sánchez, Arnau Santano i Biel Segura.

Els prebenjamins es van desplaçar a Barcelona per jugar la copa federació, i a priori era un partit molt i molt difícil, ja que vam quedar aparellats amb l’equip més fort i jugant a casa seva.
Els mes petitons, es van créixer i van plantar cara a un bon adversari que va treure d’ells lo millor, ja que les característiques de la pista i la qualitat del rival van exigir molt i ho van fer.
La primera part va ser una sortida en tromba de l’equip de casa i els peques van haver de córrer molt per la difícil pista que dificultava les bones passades i el correcte desplaçament del puck, defensant la porteria de l’Unai que va fer una bona actuació. Els igualadins sortien al contracop aprofitant els espais que hi quedaven lliures i tiraven a porteria, la defensa rival va fer una molt bona tasca i els nostres jugadors es van tenir de lluir per aconseguir gol.

Els tucans amb la seva afició poc a poc van fer forat en el marcador fins aconseguir el 7-2.
Ens queda la bona actuació, tot i el resultat, ja que tothom va treballar molt i els nostres jugadors van progressant cada dia, cada vegada millor.
Felicitats!!

Benjamins
Rubí Cent Patins  6  Vs   Igualada H.L.   0     

Porter: Martí Sabaté.
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Nil Alonso, Julian Carrasco, Marc Fusté, Laia Mercadé i Biel Segura.

Els benjamins van sortir a disputar també el seu partit amb un altre coco, el Rubí Cent Patins. La sort no va estar del costat dels igualadins en el sorteig i la copa es preveia difícil, com ho va ser al final.

Els igualadins van sortir molt concentrats i la primera part van plantar cara als jugadors del Rubí, la majoria de segon any i això es nota, en la grandària dels jugadors i en el seu joc, una mica més elaborat i amb més recursos.

El pes de la feina va recaure en els jugadors amb més experiència com son en Alex i en Roger que van fer un molt bon partit, al seu costat els més peques van anar evolucionant molt be fent una gran feina, tant en defensa com en atac, però els jugadors del Rubí van saber tenir paciència i van aconseguir treure petroli de les petites errades que anaven cometen de tant en tant els jugadors igualadins i algunes acabaven en gol.

El joc es va desenvolupar amb una gran intensitat i tot dins del reglament, veient-se un gran partit amb jugades molt boniques que van fer cridar amb ànims als joves jugadors. Al final un 6-0 que diu molt de l’eficàcia anotadora dels jugadors vallesans i nosaltres no vam aconseguir foradar la porteria, davant vam tenir un porter molt gran que no va deixar espais per aconseguir el gol.

Cal esmentar la bona evolució del jugadors més petits que al llarg de tota la temporada han estat jugant amb els benjamins ajudant-los en el seu joc.

Aquest treball ha de servir per la propera temporada aconseguir arribar a jugar els play off, com la temporada passada, i és que quan els jugadors són de segon any, es nota molt i s’aconsegueixen més triomfs, aquesta temporada ens resta el bon treball desenvolupat i el fet de créixer com a jugadors i com equip.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*