Inici Esports L’Igualada Hoquei Línea organitza la V edició del Torneig 24 Hores

L’Igualada Hoquei Línea organitza la V edició del Torneig 24 Hores

COMPARTIR

L’Igualada Hoquei Línea ha organitzat la V Edició del Torneig 24 hores aquest passat cap de setmana. L’esdeveniment esportiu va acollir un total de 120 jugadors, provinents de Aranda de Duero, Madrid, València, Vila-real, Mallorca, Astúries i altres ciutats de Catalunya. Els equips participants van jugar una mitjana de 6 partits per dia amb un màxim de tres hores de descans per partit. En total, es van jugar 53 enfrontaments de 24 minuts de durada.

El torneig d’enguany ha tingut la novetat de la pista STILMAT, terra sintètic homologat per la Federació Internacional de Patinatge i que és idònia per practicar un millor joc i donar més espectacle. En un terreny STILMAT els discs i els patins llisquen a semblant a com ho fan els de l’hoquei gel. El club estudia que en una probable sisena edició es traslladi també a les categories més petites, ja que per ara, només hi participen majors de 16 anys.

La directiva de l’Igualada HL valora positivament l’experiència del cap de setmana, on diversos esportistes s’han retrobat fora de la competició federada i han pogut millorar el joc i la tècnica abans de la competició oficial. El campió del torneig, per tercer any consecutiu van ser els Napiuts, alguns jugadors dels quals han estat formats a l’Igualada HL.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*