Inici Hoquei L’Igualada Hoquei Club vol implicar la ciutat per assumir els seus reptes...

L’Igualada Hoquei Club vol implicar la ciutat per assumir els seus reptes esportius: la Copa i la Lliga europea

COMPARTIR

L’Igualada Hoquei Club es va classificar dissabte per a disputar la Copa del Rei. Això, i la classificació per als quarts de final de la Lliga Europea, han “superat totes les expectatives” del club, com reconeixia aquest dimecres el president de l’entitat, Manel Burón. De fet, com que l’objectiu esportiu era la permanència a l’OK Lliga, aquests nous reptes ni tan sols tenen pressupost per assumir-los.

[Img #4240]Burón, acompanyat de l’entrenador de l’equip, Cesc Monclús, el capità Ton Baliu i el responsable de l’àrea econòmica del club Xavi Estruch, va explicar que el cost que han d’assumir per participar a les dues competicions és d’entre 6.000 i 8.000 euros.

Per cobrir aquestes despeses, l’Igualada Hoquei Cklub treballa en tres direccions. La primera està dirigida a empreses que vulguin esponsoritzar la competició “o fins i tot pel que queda de temporada a un preu molt inferior que el que significaria esponsoritzar l’equip tota la temporada”, com explicava Estruch. La fórmula serà a través d’unes samarretes commemoratives on les empreses podran lluir el seu logo a partir de 300 euros.

La segona línia anirà dirigida a la ciutadania en general i és un sistema de micromecenatge basat en aportacions a partir de 20 euros.  Les persones que facin una aportació participaran en el sorteig d’un viatge per a dues persones, que acompanyaran l’equip allà on s’acabi de decidir el seu desplaçament europeu. Les aportacions es poden fer al número de compte: 2107 0028 394032157434 (Unnim – BBVA) fins el mes d’abril.

Finalment, els jugadors dels equips base de l’Igualada HC vendran butlletes per al sorteig d’una televisió de pantalla plana. El guanyador serà el que tingui una butlleta que es correspongui amb el número premiat al sorteig de l’ONCE del 22 de febrer.

“No acabem de sentir-nos prou recolzats”

Tot i que l’Igualada Hoquei Club és l’únic de tot l’Estat que té els seus dos equips principals (masculí i femení) a la màxima competició europea, el president Manel Burón sent que “no se’ns valora prou a casa”.

En aquest sentit, assenyalava que les ajudes de les administracions o estan pendents de pagament –la Generalitat encara els deu la corresponent a la temporada 2011-2012- o s’han reduït fins al punt que “l’aportació de l’Ajuntament d’Igualada ha passat a la meitat en 3 anys i ara suposa el 10% del nostre pressupost”, apunta el president, qui recorda que “promocionem prou bé la ciutat, tot i que no acabem de sentir-nos prou ben recolzats”.

En tot cas, l’Igualada HC es prepara per uns dies on la ciutat ha de recuperar la il•lusió pel seu esport rei. Com diu el president, “tenim molt a guanyar, poc a perdre i hem de gaudir de cada partit”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*