Inici Hoquei L’Igualada Hoquei Club, pioner en el micromecenatge a través de Facebook

L’Igualada Hoquei Club, pioner en el micromecenatge a través de Facebook

COMPARTIR

[Img #4665]L’Igualada Hoquei Club posa en marxa la campanya «Tu també pots escriure la història de l’IHC», en exclusiva a Facebook, a fi de recaptar fons destinats a finançar la participació del Club a la Copa del Rei i a la Champions League. Aquesta iniciativa forma part de la campanya global de micromecenatge que l’entitat porta promovent des de fa unes setmanes i que inclou diverses accions.

Amb aquesta iniciativa, el Club es converteix en la primera entitat esportiva que utilitza la popular xarxa social per animar a la societat a col·laborar amb l’equip a través d’aportacions econòmiques que es poden realitzar directament des d’aquesta pàgina de Facebook.

Tots els interessats poden fer donatius des d’1€ fins a 88€, imports que representen els números de cadascun dels jugadors del primer equip. Entre tots els participants se sortejarà un viatge per a dues persones per a acompanyar l’equip al partit dels quarts de final de la Champions.  

El president del Club, Manel Burón, vol agrair “el suport que fins al moment estem reben amb la campanya de micromecenatge que vam encetar. Estem gratament sorpresos de la col.laboració per part dels socis, afeccionats i empreses que ens estan donant suport. I creiem en les noves tecnologies per poder arribar a tothom i per això també en ser pioners en aquesta iniciativa a través d’aquesta aplicació del Facebook. Agraïnt també el suport i el treball que un grup de joves emprenedors estan fent possible aquesta nova eina per promoure la campanya de micromecenatge, ja que sense ells això no seria possible. Moltes gràcies a tot i esperem continuar fent la història de l’Igualada HC tots plegats”.

Cap de setmana europeu per l’Igualada

Aquest cap de setmana a Igualada es produirà un fet esportiu que mai fins ara mai havia passat. Els dos equips del Igualada Hoquei Club disputaran els quarts de final de la Copa d’Europa d’Hoquei. Primer dissabte a les 20:30 hores seran les noies del Fontanellas y Martí qui s’enfrontaran a l’equip francès del CS Noisy-le-Grand. Aquest potent equip compta en les seves files amb varies jugadores campiones del món. L’Igualada anima a tothom a pujar a Les Comes per donar suport a les jugadores igualadines, recordant que a més en el cas de l’equip femení l’entrada es gratuïta. Diumenge els nois s’enfrontaran al tot poderós FC Barcelona. Tot i que l’equip masculí ja te assegurada la seva participació a la següent fase de la copa d’Europa, el partit serà d’alta intensitat. Així que també volen animar als socis i públic en general a fer jornada doble.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*