Inici Hoquei L’Igualada Hoquei Club fa un partit rodó a Lleida

L’Igualada Hoquei Club fa un partit rodó a Lleida

[Img #4500]O el que és mateix. Tres hat-tricks collita del 89 (Ton, Vives i Povedano) que han donat 3 punts importantíssims després d’un partit realment molt bó dels arlequinats. L’Igualada ha fet una primera meitat de vídeoteca (amb una altíssima efectivitat contra la que no ha pogut fer res l’heroi del Palau, Lluís Tomàs)  i amb l’ 1 a 7 ha deixat sentenciat el partit. A la segona els de Monclús han sabut jugar amb el marcador a favor i han ampliat encara més la diferència (i això que no han aprofitat 2 penals i 1 FD). Hores, per tant, d’alegria pel primer equip de l’IHC. Intenses però breus. Perque dimarts el Sant Feliu visita les Comes i cap dels gols d’avui serfveix per aquell partit.

Exhibició ofensiva

L’IHC ha avisat ben aviat que no estava disposat a cedir els punts sense lluitar-los contra un rival potent que és l’autèntica sensació de la competició. Ton Baliu, en dues jugades fotocopiades (dos tirs exteriors), ha posat els arlequinats per davant en el marcador. Oriol Vives ha ampliat la diferència amb una gran jugada individual: revers, entrada a l’àrea i remat arran de pista superant Tomàs. Era el minut 12 i el partit vivia els minuts decisius. Perque 3 minuts més tard Necci ha reduit diferències (també amb un remat exterior) i semblava que el Lleida podia tornar a entrar al partit. Fins i tot els llistats han augmentat la posessió de bola i començaven a creure en la remuntada. Tot plegat ha durat 2 minuts. Fins que ha aparegut el canó de Povedano que, davant de la seva antiga afició, ha bombardejat la porteria de LLeida amb un míssil terra-terra. L’1 a 4 retornava el control als igualadins, que l’han expremut al màxim. En 2 minuts han arribat 3 gols més. Al 19 Oriol Vives afusella una contra de Càceres-Pove amb passi enrere del Marc. Al 20 i 33 el mateix Pove defineix una contyra individual amb una gran aixecada de bola. I al 21 Vives caça un rebot dins de l’àrea i la clava dins. 1 a 7. I part de la feina feta.

Moviment de banquetes

El Lleida ha començat la segona part amb pressió a tota la pista i un canvi a la porteria (per donar descans a un Tomàs que, més enllà del resultat d’avui, està fent una temporada sensacional). Carles Estrada ha tingut també una bona actuació i ha mantingut l’ 1 a 7 fins als últims 5 minuts, quan el partit s’ha tornat a accelerar. Baliu i Pove han certificat els seus hat-tricks. El Ton en una contra amb un altre passi enrerre del marc. I després el mateix Pove amb una de les seves classiques (i imparables) culleres.

Francesc Monclús ha aprofitat per dossificar jugadors de cara a dimarts i els últims 7 minuts (quan han arribat els dos últims gols) l’IHC ha jugat amb 4 de casa (Nil Garreta, Ton Baliu, Marc Muntané i Marc Povedano). Un cinc “Made i Les Comes” que podria haver ampliat encara més el marcador amb un penal del Ton (abans en Marçal n’havia disposat d’un altre) i una FD de Marc Muntané (a falta de 30?).  A la fi, vuitena victòria de la temporada i …  a pensar ja en el Sant Feliu que visitarà per primera vegada Les Comes.

LLEIDA 1 (1/0) Tomàs, Trilla, Marsu, Rodero i Necci (1), equip inicial. D.Lòpez, Rubio i Estrada.

IGUALADAHC 9 (7/2) Elagi, Marçal, Ton Baliu (3), Pla i Càceres, equip inicial. Oriol Vives (3), Pove (3), Nil Garreta, Marc Muntané. Albert Povedano.

GOLS: 0-1 Ton Baliu (m 3), 0-2 Ton Baliu (m 8), 0-3 Vives (m 12), 1-3 Necci (m 16), 1-4 Pove (m 18), 1-5 Vives (m 19), 1-6 Pove (m 20.37), 1-7 Vives (m 21). SEGONA PART. 1-8 Ton Baliu (m 19.50), 1-9 Pove (m 21).