Inici Hoquei L’Igualada Hoquei Club cau a Blanes

L’Igualada Hoquei Club cau a Blanes

[Img #7330]L’equip d’OKlliga no ha pogut repetir el bon partit de dimarts contra el Vic. Tot i que de fet s’han avançat amb un gran gol de Sergi Pla al minut 7 i mig de la primera meitat (agafant una bola a la tanca, guanyant per velocitat l’àrea, aixecant la bola i picant-la lluny de l’estirada de Llaverola). 6 minuts més tard l’ex-IHC Formatjé ha empatat repetint una mica l’acció de pla (aixecar i picar). Amb empat a 1 s’ha acabat la primera part.

A la segona els arlequinats han passat a defensar en zonal però no han aconseguit millorar el resultat. Els blanencs que s’han dedicat a penjar pilotes a l’àrea n’han tret profit d’una (Grassas per Kimi que remata a gol) per avançar-se en el marcador. I a falta de 6 minuts un penal injust ha acabat de decidir el partit amb un llençament de Francesc Bargalló.  També és cert que un gran Elagi s’ha carregat l’equip a l’esquena i ha tingut intervencions destacadíssimes que han desfet grans ocasions locals que ñpodrien haver trencat el resultat abans.

D’aquesta manera l’IHC ha acabat la marató sense poder sumar més punts però ara afrontarà una setmana sencera de preparació de cara al proxim partit a les Comes, diumenge vinent contra el Noia.

BLANES 3 (1/2) Llaverola, F.Bargalló (1), Teixidó, Grassas i Formatjé (1), equip inicial. K. Ridaura (1).

IHC 1 (1/0) Elagi, Marçal, Ton baliu, Pla (1) i Càceres, equip inicial. Vives i Pove. Edgar Peralta i A. Povedano.

GOLS: 0-1 Pla (m 7.28), 1-1 Formatjé (m 14). SEGONA PART. 2-1 K. Ridaura (m 4.13), 3-1 F.Bargalló penal (m 19.11).

INCIDÈNCIES: Molt poc públic a la Ciutat Esportiva del Blanes. L’IHC s’ha quedat a 9 faltes d’equip. A la banqueta de l’IHC l’Edgar Peralta just la setmana que ha sabut que ha estat convocat per una jornada de control sub 20 de la FEP. Serà el 4, 5 i 6 de juny al CAR de Sant Cugat.

Els nois del B han fet un pas de gegant per a la salvació

IGUALADA HC NAC CAT 5 – VIC B 1

L’Igualada HC no ha pogut treure un bon resultat a Blanes. Els arlequinats no han fet un bon partit, tot i que s’han avançat en el marcador, i han hagut de ser protegits per una actuació immensa altre cop de l’Elagi.  En canvi els nois del B han fet els deures, s’han imposat per 5 a 1 al Vic B i han sumat 3 punts importantíssims per la salvació. Que podrien arribar a ser decisius si aquest dissabte el Tordera B no guanya el seu partit a Palafrugell. Perque l’IHC suma 39 punts i els maresmencs en tenen 34 i 6 encara per disputar.

Els “xinesos” han dominat la primera de les seves dues finals amb gols de David Carles (2), Aleix Vera i Pep Vilaseca, més un en propia porta dels vigatans.

IHC NAC CAT 5 Isaac Larios, Aleix Vera (1), Nil Garreta, Pep Vilaseca (1), David Carles (2). cinc inicial. Èric Vives, Moi Cervera, Albert Querol i