Inici Hoquei L’Igualada Hoquei Club B puja a Nacional Catalana

L’Igualada Hoquei Club B puja a Nacional Catalana

El filial del club arlequinat ha assolit l’ascens a Nacional Catalana sis anys després. L’equip d’Edu Amat va capgirar el resultat advers de divendres a Les Comes (5-6) a casa del CP Roda, on va guanyar per 5 a 9, i amb un resultat global d’11 a 14 es va assegurar ser a Nacional Catalana la temporada que ve. Abans, en semifinals, havia superat al Cassanenc amb un global de 12 a 9. Amb aquest, l’equip encadena dos ascensos consecutius en dues temporades.

L’Igualada coneixia la transcendència del partit i va sortir amb una tècnica molt ofensiva a la pista. Al minut 18, ja havia aconseguit un 0 a 4 a favor. Els arlequinats van gaudir de la seva primera oportunitat al minut 7, per mitjà d’una falta directa que Jordi Méndez no va poder transformar. Però només un minut després, Roger Bars va signar el primer gol. I tan sols una jugada després, el mateix Méndez va posar el 0 a 2 al marcador, resultat amb el qual l’Igualada superava al CP Roda al global de l’eliminatòria (6-7).

Tety Vives va tenir l’ocasió d’ampliar distàncies per mitjà d’una falta directa, però el porter rival li va endevinar les intencions. L’Igualada va jugar amb un home més per una blava a un jugador del Roda. Al minut 17, Tety Vives tornava a aparèixer i amb un xut exterior feia pujar el 0 a 3 al marcador. I com ja havia passat amb la jugada del 0-2, Jordi Méndez tornava a marcar gairebé immediatament després del gol del seu company Tety Vives, de falta directa i anotava el 0 a 4, el segon del seu compte en particular.

El Roda va reduir distàncies abans del descans, i durant el minut 22 va fer dos gols, que deixaven un global encara favorable a l’Igualada, però només per la mínima (8-9). La segona part va començar amb molt bon peu per l’Igualada. Al minut 28, Jordi Méndez aconseguia un hat-trick amb un gol de penal. El partit es va calmar fins al minut 37, quan una altra vegada Méndez va aparèixer i va firmar un pòquer de gols per posar el 2 a 6. Els jugadors d’Edu Amat estaven demostrant una exhibició en el joc i una gran capacitat de concentració.

Roger Bars va tornar a marcar dos minuts després del 2 a 7. El Roda va reaccionar i en qüestió de menys de dos minuts va marcar dos gols, deixant un resultat de 4 a 7, que en el global de l’eliminatòria significava un 10 a 12. El 4 a 7 va ser de falta directa, ja que l’Igualada havia comès la seva desena falta. Però Roger Bars va tornar a ampliar distàncies un minut després amb el 4 a 8. Oriol Prat, al minut 45, no va poder aprofitar la desena falta del Roda. Però poc després, Tety Vives va aprofitar una ocasió per marcar el novè i definitiu gol de l’Igualada.

El Roda va jugar amb dos jugadors després del gol del Tety Vives al veure una altra targeta blava. Va demanar un temps mort a falta de tres minuts del final i al minut 49, els locals van anotar el 5 a 9 definitiu. El resultat deixava un global d’11 a 14 que certificava l’accés de l’Igualada a Nacional Catalana, després de remuntar un resultat advers fora de casa.