Inici Hoquei L’Igualada FHCP renova la directiva i la banqueta

L’Igualada FHCP renova la directiva i la banqueta

COMPARTIR

Després de ser la única candidatura que es va presentar a les eleccions, la que encapçalava el fins ara Tresorer de l’entitat, en Jordi Besa Valls, ocuparà ara el càrrec de President i pren el relleu de Salvador Gil que des de l’any 2000 ha estat el màxim responsable de l’hoquei patins femení d’Igualada; exceptuant-ne l’etapa de cinc anys dins l’Igualada Hoquei Club.

Amb en Salvador Gil també plega el fins ara Secretari, l’Enric Bernadas que, com el President sortint, ha estat una peça imprescindible dins el club femení i que, ara, donen pas a noves cares tancant una llarga etapa.

Així doncs, la nova Junta queda de la següent manera:

PRESIDENT Jordi Besa Valls

VICEPRESIDENT Josep Maria Garreta Castelltort

SECRETÀRIA Núria Díaz Lorca

TRESORERA Mercè Termens Graells

VOCAL Ernest Vidal Valls

VOCAL Bernat Caro González

VOCAL Fàtima Urteaga Suárez

VOCAL Raquel Egea Cortés

VOCAL Noemí López Salgado

L’inici de la nova junta coincidirà amb l’inici de l’etapa “Pulgui”, una etapa si més no il·lusionant pel club que any rere any va consolidant el projecte de l’hoquei patins femení de la ciutat.

Maria Fernández, nova entrenadora

L’entrenadora del primer equip per a la propera temporada, serà la Maria Fernández Grande Pulgui, entrenadora de l’Hostelcur Gijón les darreres cinc temporades, on hi ha guanyat l’OKlliga, el sots campionat de la Copa d’Europa i els sots campionat de la Copa de la Reina aquesta temporada, y dues Copes de la Reina en anteriors edicions.

A més a més, l’asturiana també assumirà la direcció del segon equip, serà la coordinadora dels equips sèniors i tindrà competències en la direcció esportiva del club.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*