Inici Hoquei L’Igualada FHCP es manté invicte a Nacional Catalana

L’Igualada FHCP es manté invicte a Nacional Catalana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins continua líder i invicte a Nacional Catalana després de guanyar el CP Manlleu (5-3) remuntant el gol inicial de les osonenques en un partit on van gaudir de moltes ocasions.

Un altre bon partit de les noies del Jacob Compte i la Marta soler, que es van desfer del CP Manlleu en un partit on les igualadines van sortir a guanyar-lo des del primer segon. Tot i així, serien les visitants que en el minut dos de joc s’avançaven al marcador gràcies a un ben definit contraatac que materialitzava la jove capitana, Judit Bou (0-1).

Les anoienques neutralitzaven, un minut després, aquest avantatge visitant amb un bon xut des de la frontal de l’àrea, de Núria Fernández (1-1). Al minut deu sortia a pista la Laura Torres que, en la seva primera intervenció, i sobre el xut exterior de la Laura Salvador desviava a l’aire la bola cap al fons de la porteria manlleuenca (2-1). Quatre minuts després, Laura Salvador augmentava la diferència al marcador en culminar un bon contraatac local (3-1).

En els darrers cinc minuts abans del descans encara es veurien dos gols més. I és que les manlleuenques marcarien el seu segon gol amb molta fortuna, per un rebot inesperat en un estic de la defensa local (3-2). Però Elba Garreta, en un contraatac, i sobre l’assistència de la Laura Torres, deixava altra vegada, la diferència de dos gols al marcador per a les igualadines (4-2).

La represa començava igual. Amb la mateixa intensitat, concentració i ocasions clares per part de les noies del Jacob Compte i la Marta Soler. Però no seria fins al minut vuit quan les igualadines van eixamplar encara més el marcador, gràcies al gol de l’Elba Garreta que aprofitava una bola morta dins l’àrea marcant el cinquè per a les locals (5-2). Anna Bulló va maquillar el resultat per les osonenques de penal fent el 5-3 en el tram final del partit.

Fitxa tècnica

Igualada FHCP: Laia Navarrete -P-, Elba Garreta (2), Laura Salvador (1), Sheila Torres i Núria Fernàndez (1). També Nerea Ramírez, Laura Torres (1) i Laia Aullon. Entrenadors: Jacob Compte i Marta Soler

CP Manlleu: Cristina Del Puerto -P-, Rinah Colomer, Judit Bou, Gina Muntadas i Anna Bulló. També Bruna Mas. Entrenador: Jordi Garcia