Inici Hoquei L’Igualada FHCP goleja el Reus a domicili

L’Igualada FHCP goleja el Reus a domicili

Reus Deportiu 2 - 5 Igualada Femení HCP

Les igualadines golejen al Reus a la seva pista i tenen a tocar el liderat del Nacional Catalana gràcies a la tercera victòria en tres jornades.

REUS DEPORTIU
Catalina Mir -P-, Sílvia Cadrecha, Laia Jiménez, Maria Saldaña i Marta Vieira (2). També Maria
Bargalló, Anna Serrano i Berta Ribas.
Entrenador: Andreu Ribas

IGUALADA FHCP
Laia Navarrete -P-, Elba Garreta (2), Laura Salvador, Sheila Torres (2) i Laura Torres. També Nerea Ramírez, Núria Fernàndez (1), Laia Aullon i Cristina Riba -P-.
Entrenadors: Jacob Compte i Marta Soler

L’Igualada FHCP va disputar divendres el partit que tenia pendent amb el Reus Deportiu. Les igualadines, que van ser superiors a les reusenques, van deixar pràcticament resolt el partit a la primera part amb un clar 0-4, amb dos gols de la Sheila Torres i dos més de l’Elba Garreta, fruit d’una bona defensa, uns efectius contraatacs i una intel·ligent possessió de bola.

A la segona part el Reus Deportiu sortiria amb tot per escurçar diferències i posava a la portuguesa, Marta Vieira, sola en punta i tres en defensa. Així, com si d’un “Power Play” il·limitat es tractés, les possessions de les igualadines s’allargaven i passava el temps plàcidament per a les de l’Anoia.

Poc va durar aquesta tàctica i el Reus va passar a pressionar amb intensitat a les jugadores igualadines. Però la ràpida i bona circulació de bola desesperava a les reusenques que, fruit de la impotència, es va excedir en algunes accions antiesportives. Les noies de Jacob Compte i Marta Soler generaven, tot i la pressió local, moltes ocasions de gol, però o la mala sort, la manca de punteria, o algunes bones intervencions de la portera reusenca feien que el marcador no fos més ampli.

El joc en equip de l’equip local no intimidava a la portera igualadina Laia Navarrete, però la internacional portuguesa Marta Vieira va reduir la diferència i va animar una mica el partit (1-4). Poc després però, la Núria Fernàndez marcava el cinquè gràcies a una bona assistència de la Nerea Ramírez fruit d’un ràpid contracop (1-5). Quedaven deu minuts i les reusenques tiraven més de cor que de cap, i queien en precipitacions que creaven caos i desajustament tant en el seu atac com a la defensa igualadina.

A cinc minuts del nal, després de fallar estrepitosament dos clares ocasions de gol, la portuguesa tornava a marcar en una altra jugada personal, en un error de marcatge de la defensa
igualadina i posava el que seria el denitiu 2-5 al marcador. En els darrers segons del partit, les igualadines arribaven a la falta deu. La pertinent falta directa, picada per la portuguesa, l’aturava una Laia Navarrete molt segura.

Amb aquesta acció acabava el partit i l’Igualada pujava a la segona posició de la classicació (amb un partit menys) després de sumar la tercera victòria en el seu tercer partit, essent l’únic equip que ha guanyat tots els punts en joc.