Laia Vives -P-, Natasha Lee (3), Berta Tarrida (1), Cristina Barceló (1) i Anna Romero (1). També

Igualada FHCP 1
Laia Navarrete -P-, Laura Salvador (1), Elba Garreta, Marta Soler i Raquel Bernadas.
També Meri Martínez -P-, Clara Ferrer, Judit Baldris, Laura Torres i Solange Albares.
Entrenadors: Raül Ramírez i Harry Mora
Àrbitre: Joan Raset. Malament. Es va deixar portar per les protestes locals a la segona part.

[Img #20494]Ja classificades per a la Copa de la Reina, l’Igualada anava a Sant Hipòlit de Voltregà per encetar
la segona volta a l’Oklliga femenina. Ho feia davant del líder, el CP Voltregà, que justament venia
de perdre la setmana passada contra l’Sfèric de Terrassa el primer partit de la temporada, havent
cedit fins aleshores, tan sols, un empat contra el Palau. I és que les santhipolenques han sofert
algunes baixes inesperades les darreres setmanes per diferents causes.

Les igualadines van començar el partit molt concentrades. El Voltregà tocava i tocava i movia
ràpid la bola com si fos un equip d’en Guardiola. Les possessions de les locals eren llargues i les
nostres no deixaven molts espais per aprofitar. Tot i així, les d’Osona anaven creant ocasions que
no es definien, entre d’altres, pel bon treball en defensa. Semblava que la lliçó de Manlleu estava
ben apresa.

Només passats sis minuts de l’inici del partit, l’àrbitre mostrava targeta blava a la Marta Soler per
fer caure a una rival després d’haver-se-li enganxat l’estic al patí de manera accidental. Primera
ocasió clara pel Voltregà d’avançar-se al marcador. L’encarregada de transformar la falta directa
seria la Natasha Lee. Se’n va quedar amb les ganes. La Laia va liquidar la temptativa i el marcador
no es mouria tot i la superioritat numèrica del Voltregà durant dos minuts per l’expulsió de la
Marta.

Això va esperonar a les igualadines i van guanyar seguretat en defensa i en atac. Les seves possessions
eren cada vegada més llargues i se sentien còmodes atacant al líder de la Oklliga a casa
seva. En defensa, també resolien bé les ventades de les locals, que de mica en mica, s’anaven
neguitejant. Semblava un partit entre dos equips de la part alta de la taula.

Amb aquestes bones sensacions s’arribaria al descans. Tota l’expedició igualadina era ben conscient
que acabaven de presenciar la millor primera part de la temporada i esperava una segona
part amb la mateixa tònica.

Les noies de Raül Ramírez i Harry Mora van sortir amb la mateixa intensitat però un error defensiu
facilitava el primer gol de partit per part de la Esther Nadal. (1-0). Un minut després seria la Berta
Tarrida que posava la bola per tot l’escaire i posava el segon al marcador. (2-0). El partit
s’escapava…

En només cinc minuts, l’gualada tirava per terra la meritòria primera part. Però no ho deixarien de
provar. Així, l’àrbitre xiularia un penal favorable a les anoienques. L’encarregada de transformar-lo
seria la capitana Laura Salvador. Bola a l’escaire i gol. (2-1). L’Igualada tornava a tenir opcions.
Aquestes però, van durar un minut. El temps que va tardar la Cristina Barceló a marcar el tercer
pel Voltregà. (3-1). L’Igualada havia perdut un punt de concentració i ho estava pagant car contra
el líder.

Els aficionats locals no veien clara la victòria del partit i van pressionar força a l’àrbitre. Curiosament
aquest, xiularia un penal favorable a les locals. Ara sí, la Natasha Lee superaria el duel amb
la Laia, i després del refús inicial, acabaria col·locant la bola a la xarxa i pujaria el quart al marcador
local. (4-1). Tot un regal.

L’àrbitre tornaria a donar un altre penal al Voltregà encara no un minut després… Lee va tornar a
aprofitar el regal. (5-1). Quedaven onze minuts. Uns minuts que es farien llargs.

Tornaria a marcar la Natasha Lee, ara sí de jugada, a cinc minuts del final (6-1). Les locals, ja amb
nou faltes, marcarien el darrer gol dos minuts després mitjançant l’Anna Romero (7-1). L’àrbitre
no xiularia la desena falta del Voltregà i el partit així va acabar.

Aquest és el darrer partit abans de la Copa de la Reina. Un partit que ha de servir per valorar tot
el què es va fer bé en els primers vint minuts, i valorar tot el què es va fer malament en els darrers
per a corregir-ho.

L’Igualada descansa la següent jornada a l’OK lliga i ho aprofitarà per preparar el debut a la Copa
de la Reina, contra el CP Manlleu, el pròxim divendres dia 6 de març a les 16:00 h a Lloret de Mar.
Equip i club fan una crida a tots els aficionats a l’hoquei patins a desplaçar-se a Lloret de Mar per
a recolzar l’equip en aquesta competició que disputaran per segona vegada en la seva història, i
a on hi van amb la intenció de fer-hi “un bon paper”, segons el seu entrenador Raül Ramírez.