Inici Hoquei L’Igualada FHCP acaba tercer a la lliga de Nacional Catalana

L’Igualada FHCP acaba tercer a la lliga de Nacional Catalana

IGUALADA FEMENÍ HCP: Cristina Riba (P), Zoe Torras (P), Abril Batlle, Elba Garreta, Carla Claramunt, Queralt del Àguila, Maria Bonet i Mariona Simon.

Les igualadines, amb una gran primera part, sentencien el CP Vilanova per la via ràpida i es queden amb la tercera posició de Nacional Catalana.

Així, els gols de la Queralt del Àguila primer, la Carla Claramunt segon i dos gols de l’Abril Batlle, posaven un rotund 4-0 al minut sis de joc. Les garrafenques reaccionaven i marcaven el seu primer gol (4-1) però no podrien fer res més amb la bona defensa i portera igualadina, i s’arribava amb aquest resultat al descans, amb un festival de bon joc de les anoienques.

Amb el partit encarat, les igualadines van perdre una pèl la intensitat i el Vilanova marcava el segon al minut set de la segona part per posar el 4-2. Automàticament les igualadines interpel·laven amb contundència i marcaven el cinquè gol en una demostració de capacitat de reacció i fortalesa mental. Les igualadines van estar desafortunades en atac a la segona part però molt bé en defensa, especialment la portera Cristina Riba que ho va parar tot excepte el darrer gol del Vilanova i del partit, a dos minuts del final que posava el definitiu 5-3 al marcador.

Darrer partit doncs de la temporada per a les igualadines en una temporada excel·lent, on a part de la tercera posició i el sotscampionat de la Copa Generalitat, l’equip continua progressant de manera excel·lent. Ha estat a un pas de disputar la final en perdre, de manera molt ajustada, la eliminatòria contra el millor equip de la competició, l’HC Palau. L’ascens a l’Oklliga queda cada temporada més a prop.