Inici Destacats L’Igualada Femení Hoquei Patins afronta la temporada amb novetats

L’Igualada Femení Hoquei Patins afronta la temporada amb novetats

COMPARTIR

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins ja té pràcticament tancada la plantilla de la propera temporada, i ho fa amb moltes novetats.

La més destacada és la creació de l’equip “B” que debutarà a Segona Catalana. Aquest equip és cabdal per a potenciar el primer equip, que compta amb la important renovació de la Maria Fernández “Pulgui”, la de la seva capitana i mite en actiu de l’hoquei patins femení igualadí, la Marta Soler, i també amb la de la igualadina Elba Garreta, la Marina Asensi i les germanes Carla i Abril Batlle.

Al projecte igualadí s’hi sumaran dues joves jugadores amb un potencial enorme. La igualadina Carla Claramunt, que deixa l’IHC, i la bagenca Queralt del Àguila provinent del CP Manresa que, tot i la seva joventut, estan cridades a ser peces importants de la nova temporada que dirigirà la Maria Fernández “Pulgui”.

Del CP Manresa també se sumen al projecte sènior, la Maria Bonet i la Mariona Simon, que treballaran per fer un decisiu pas endavant en aquesta categoria.

A totes elles s’hi sumaran dues joves i talentoses porteres dels equips base del club. Són la Cristina Riba i la Zoe Torras que, juntament amb la Carla Batlle, esmentada anteriorment, cobriran la plaça que deixa la Laia Navarrete a l’equip de Nacional Catalana, que començarà un nou projecte i una nova etapa fora del club anoienc, després de debutar a OKlliga amb l’equip igualadí a la temporada 14/15.

L’Anna Carranza també començarà una nova etapa fora de Catalunya per estudis, i marxa després d’una molt bona temporada. També deixa el club la suïssa Joanna Wachs, que torna a casa després d’un any formant-se com a jugadora a la disciplina igualadina.

El club farà oficials properament les incorporacions de la nova temporada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*