Inici Destacats L’Igualada Femení HCP inicia la pretemporada amb cares noves

L’Igualada Femení HCP inicia la pretemporada amb cares noves

COMPARTIR

L’Igualada Femení HCP ha iniciat aquest dimarts la pretemporada amb la primera sessió d’entrenament dirigida per l’asturiana Maria Fernàndez “Pulgui”, acompanyada per l’entrenadora de porteres, Sílvia Borràs i el tècnic David Parra.

Amb set jugadores de pista i tres porteres a la primera sessió, l’equip igualadí es prepara per a una etapa que servirà de continuació a l’excel·lent temporada anterior on va caure a les semifinals de la lliga de Nacional Catalana contra el que se n’acabaria proclamant campió, el CP Voltregà, i acabaria en quarta posició en perdre, en una ajustadíssima eliminatòria, contra l’HC Mataró.

Amb l’arribada de Carla Claramunt, Queralt del Àguila, Mariona Simon i Maria Bonet al primer i segon equip del club igualadí, ambdós afrontaran amb garanties la nova temporada on s’espera que les igualadines competeixin per a la victòria en tots els partits.

Tot i que el club no descarta alguna incorporació de darrera hora, l’entrenadora igualadina, Maria Fernàndez, està satisfeta amb el grup de jugadores i porteres per la seva joventut, qualitat i treball, i afronta amb il·lusió la nova temporada que començarà el 15 de setembre contra el mateix CP Voltregà.

L’entrenadora asturiana portarà aquesta temporada els dos equips sèniors i el FEM16 per tal de treballar amb el mateix contingut i intensitat els tres primers equips del club igualadí.

Els entrenaments continuaran tota aquesta setmana i es reprendran a la propera per preparar la presentació dels equips del club, que serà el diumenge 2 de setembre a partir de les 15:30 h. al pavelló de Les Comes.

En els propers dies, tant la Marta Soler com la Maria Bonet s’incorporaran al grup, un pic tornin de les seves vacances d’estiu.

FER UN COMENTARI

*