Inici Hoquei L’Igualada Femení HCP, a la fase d’ascens a l’OK Lliga

L’Igualada Femení HCP, a la fase d’ascens a l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins ha superat l’eliminatòria d’accés a la fase d’ascens a l’OKlliga femenina, en superar al CHP Bigues i Riells en els dos partits d’aquesta prèvia.

El dissabte, les igualadines superaven en el partit d’anada a les vallenques, a casa seva, per un contundent 3 – 9, gràcies a l’efectivitat que les anoienques van assolir en els primers vint minuts del partit anant al descans amb un inapel·lable 0 – 5.

Les locals van reaccionar a la segona part, però l’equip de la “Pulgui” va saber mantenir les diferències en el marcador que acabaria clarament favorable a les igualadines, a l’espera del partit de tornada a l’endemà a Les Comes.

Amb sis gols de renda per a les locals, el CHP Bigues i Riells venia amb la intenció de donar la cara i guanyar, almenys, el partit.

Tot i tenir les seves opcions, les igualadines s’acabarien imposant per 4 – 2 a les biguetanes i accedien a la fase d’ascens a l’OKlliga femenina.

Definit ja el quadrant fins a la gran final, la propera eliminatòria, al millor de tres partits, serà contra el Cerdanyola CH amb el factor pista favorable a les vallenques. Aquesta eliminatòria començarà el cap de setmana del 7 d’abril a la pista del club degà, el cap de setmana del 14 d’abril a Les Comes i en cas de tercer partit, aquest es disputaria a Cerdanyola el cap de setmana del 21 d’abril.

Les igualadines intentaran competir contra un equip que té equip a l’OKlliga i que podria fer baixar vàries jugadores per superar l’eliminatòria. Una pràctica molt estesa a Nacional Catalana, on quasi tots els equips juguen a l’OKlliga femenina, i que adultera notablement la màxima competició catalana femenina d’hoquei patins.

Tot i això, la il·lusió del club igualadí per retornar a l’OKlliga femenina és màxima.