Inici Hoquei L’Igualada Femení HCP diu adéu a la Copa de la Reina

L’Igualada Femení HCP diu adéu a la Copa de la Reina

[Img #20786]L»Igualada Femení HCP ha caigut de la competició per la Copa de la Reina en el seu primer enfrontament. El CP Manlleu s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Reina d’hoquei sobre patins que aquest divendres a la tarda ha arrencat a Lloret. El conjunt d’Osona s’ha imposat en el primer partit del campionat l’Igualada Femení per 3-1 en un partit molt ajustat i amb emoció fins al final. El rival del Manlleu a la semifinal de dissabte (17:00 h.) Sortirà del guanyador del Generali Palau de [Img #20787]Plegamans – Banc Mediolanum Mataró que juga en aquests instants.

El partit va començar amb molta igualtat i oportunitats en les dues àrees. L’Igualada es mantenia ferm, però a poc a poc feu cedint terreny davant un Manlleu enèrgic. Amb tot, va aconseguir forçar una pena màxima que Laura Slavador no va aconseguir transformar. Després del penal, el setge del Manlleu va tancar a les igualadines en la seva àrea, i encara que es va defensar amb tot, al final el Manlleu va obtenir el premi del gol a quatre del descans per mitjà de Laura Vall.

Després del descans, Soler va tenir la més clara per l’Igualada en rematar fora des del segon pal una bola amb tota la porteria al seu favor. La rèplica del Manlleu va arribar en forma de penlty que Vall va enviar a l’escaire. El 2-0 va arribar a deu minuts del descans, però l’Igualada no es va donar per vençut ni llavors ni quan Font va transformar un penal a cinc minuts del final per posar el 3-0 al marcador. L’Igualada va reaccionar en un penal innocent de Tosar, que li va costar la blava, i que va ser transformat en el rebot per Salvador, encara que per més que ho va intentar en els últims minuts, el partit va arribar al final del temps reglamentari amb el 3-1 .

Fitxa del partit

CP Manlleu: Tosar, Nara, Castro, Casaramona i Font -cinc inicial- Vall, Barcons, Ballesta

Igualada Femení HCP: Navarrete, Soler, Salvador, Ferrer i Bernadas -cinc inicial- Garreta, Baldrís, Torres, Martínez

Gols: 1-0 Vall (16 ‘), 2-0 Castro (30’), 3-0 Font (35 ‘), 3-1 Salvador (36’)

Àrbitres: Raul Burgos Manotas i Mireia Estrada García. Blau a Tosar