Inici Destacats L’Igualada Femení HCP accelera el seu retorn a l’OK Lliga

L’Igualada Femení HCP accelera el seu retorn a l’OK Lliga

COMPARTIR

La Real Federación Española de Patinaje ha donat per acabades aquest dissabte les lligues nacionals d’aquesta temporada 19/20, i dona dues places d’ascens per a la propera temporada 20/21 d’OKlliga femenina.

Amb aquest comunicat, el primer equip de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins tornarà a competir la propera temporada a l’OKlliga, després de baixar-ne la temporada 15/16. En aquella ocasió les igualadines van guanyar a la pista del Girona CH en la darrera jornada i mantenien categoria. Però el sorprenent empat del Cerdanyola CH a la pista del CP Voltregà, ja campió de la OKlliga, va salvar a les vallesanes del descens i va enviar a les igualadines a Nacional Catalana.

L’Igualada Femení HCP vol agrair a l’equip tècnic i a les jugadores el seu esforç, compromís i constància. També volen agrair a les famílies, socis i sòcies, col·laboradors/es, empreses compromeses, a l’ Ajuntament d’Igualada i a totes aquelles persones, empreses i entitats que han sumat al llarg d’aquests anys per a que aquest pas sigui, avui, una realitat.

FER UN COMENTARI

*