Inici Destacats L’Igualada Femení es classifica i lluitarà per l’ascens a l’OKlliga

L’Igualada Femení es classifica i lluitarà per l’ascens a l’OKlliga

El primer equip de l’Igualada femení Hoquei Club Patins s’enfrontava diumenge passat en el segon partit de 1/4 de final del playoff d’accés a l’OKlliga, contra el Cerdanyola HC, després de guanyar la passada setmana a Can Xarau, per un ajustat 3-4.

En cas de guanyar, les igualadines passaven a semifinals del playoff per l’ascens a l’OKlliga. En cas de perdre, hi hauria tercer partit a Can Xarau. Així doncs, la millor opció era guanyar a casa, a Les Comes i davant de les 300 persones que van anar a animar.

Només fer la sacada inicial, la Marina Asensi recupera bola, es planta davant la portera i marcava el primer gol del partit. Havien passat 15 segons.

Dos minuts més tard, l’Anna Carranza punxa un potent llançament exterior de la Marta Soler, i posa el 2-0 al marcador.

Al minut 10, l’Abril Batlle marcava el tercer que donava la tranquil·litat a les locals.

Al 17, l’Anna Carranza tornava a marcar d’un potent xut exterior. Tot seguit, l’àrbitre assenyalava penal contra l’equip igualadí, però la jove i talentosa portera igualadina Laia Navarrete desfeia amb solvència l’ocasió visitant.

Amb el 4-0 s’arribava al descans i amb molt bones sensacions.

La segona part començava calcada a la primera. Als vint segons, l’Elba Garreta aprofitava un refús de la portera visitant per marcar el cinquè.

Dos minuts després, l’Anna Carranza marcava el sisè en jugada personal.

Al minut 8 de la segona part, la Marta Soler recupera bola a mitja pista i, amb un potent i col·locat xut des de la frontal de l’àrea marcava el setè gol.

La mateixa Marta Soler marcava el vuitè en una excel·lent jugada personal. A la sacada, l’Abril Batlle recupera, es planta davant de la portera i marca el novè gol de les igualadines.

En els darrers minuts, el Cerdanyola CH marcaria el gol de l’honor.

Magistral partit de les igualadines davant d’un rival que, en aquesta ocasió, a diferència del primer partit, venia sense cap jugadora d’OKlliga, doncs aquestes es trobaven disputant el seu partit a la pista del CP Voltregà.

Aquest resultat dona accés a jugar les semifinals. El rival de les igualadines serà el guanyador de l’eliminatòria entre el CP Vilanova i el CP Voltregà. L’equip de la «Pulgui» ha sumat una victòria i una derrota davant de les vilanovines aquesta temporada. Davant de les de Sant Hipòlit, les anoienques han guanyat els dos partits en els que s’han enfrontat.