Inici Hoquei L’Igualada femení cau contra el Manlleu en partit avançat de la 24a...

L’Igualada femení cau contra el Manlleu en partit avançat de la 24a jornada (2-5)

Aquest dimecres es va disputar, a Les Comes, el partit avançat de la 24a jornada de l’OK Lliga femenina entre l’Igualada FHCP i el CP Manlleu. Les osonenques van demanar d’avançar el partit pel compromís d’algunes de les seves joves jugadores en el Campionat d’Espanya de FEM16 que es disputa aquest cap de setmana. Avançat doncs el partit, l’Igualada l’encarava molt motivat per intentar sumar, algun punt, davant del que en va ser el seu botxí a la darrera edició de la Copa de la Reina, i que a més a més, s’endurien les mateixes manlleuenques.

[Img #22470]El partit començava amb molta intensitat. Les instruccions eren clares; concentració en defensa i possessió de bola. Però una jugada personal de l’Anna Casaramona, al segon minut de joc, acabava amb el primer gol del partit (0-1).

El plantejament era el mateix però amb un gol en contra. De mica en mica l’Igualada aconseguia el partit que buscava, concentració i seguretat en defensa, i llargues possessions per obtenir ocasions clares de gol, que també van tenir, però no es van definir amb èxit.

0-2 al descans

Abans del descans, la Judit Burgaya marcava el segon pel CP Manlleu (0-2). I a pocs segons abans del final, l’àrbitre assenyalava falta directa contra l’Igualada, però el llançament no va transcendir al marcador. Un marcador que no reflectia les ocasions i el bon joc de les locals.

La segona part començava amb la mateixa dinàmica, però al minut cinc l’àrbitre assenyalava ara un penal a l’àrea igualadina. La jove Maria Pujadas el transformava i incrementava l’avantatge manlleuenc (0-3).

L’Igualada no abaixava els braços i creava ocasions més o menys clares que no es definien en gol. El gol era de les manlleuenques, i al minut onze la Iolanda Font tornava a castigar a les locals (0-4).

Però ja sabem que l’Igualada no defalleix mai i ho dóna tot fins al final. Així, la Meritxell Martínez marcava el primer gol de les locals a quatre minuts del final, en una bola morta dins l’àrea del CP Manlleu que entrava plorant a porteria (1-4).

Les igualadines no en tenien prou i la falta deu de les d’Osona donava una bona ocasió per escurçar diferències. La Laura Salvador, així, va transformar la Falta Directa i feia pujar el dos al marcador (2-4). Ràpidament el tècnic visitant va considerar oportú posar a la pista a l’Anna Casaramona. Ella mateixa seria la que marcaria el darrer gol del CP Manlleu i del partit, amb una altra jugada personal (2-5).

Bon partit però de l’Igualada que aquesta temporada s’ha enfrontat tres vegades amb les de Ramon Anglada, les tres, derrotes igualadines amb un clar marcador global de 4 – 15. Massa Manlleu encara. Les d’Osona ocupen la tercera posició a la lliga i estan en la lluita, juntament amb l’Hostelcur Gijón, per a classificar-se en el proper Campionat d’Europa. I l’Igualada en una còmode vuitena posició.

Igualada FHCP (2): Sílvia Borràs -P-, Elba Garreta, Clara Ferrer, Raquel Bernadas i Marta Soler. També Laia Navarrete -P-, Laura Salvador (1), Laura Torres, Meritxell Martínez (1) i Judit Baldris. Entrenadors: Raül Ramírez i Harry Mora

CP Manlleu (5): Ester Tosar -P-, Anna Casaramona, Nara López, Iolanda Font i Laura Vall. També Maria Ballesta -P-, Joana Comas, Judit Burgaya, Maria Pujadas i Laura Barcons. Entrenador: Ramon Anglada
Àrbitre: Juan José Prades Domínguez. Bé.