Inici Hoquei L’Igualada femení assoleix la permanència a l’OK Lliga superant l’Sfèric (5-4)

L’Igualada femení assoleix la permanència a l’OK Lliga superant l’Sfèric (5-4)

L’Igualada ha assolit una espectacular victòria contra l’Sfèric de Terrassa aquest diumenge a Les Comes. Amb aquests tres punts al sarró, sembla que res ni ningú evitarà que les igualadines tornin a disputar la temporada vinent l’OK Lliga femenina.

[Img #22352]Bon partit de l’Igualada a la primera part. Les noies de Harry Mora i Raül Ramírez van sortir molt concentrades i van començar a dominar el tempo del partit. Així, sis minuts després la Raquel Bernadas marcava el primer gol del partit (1-0). Però un minut més tard l’àrbitre assenyalava penal en contra de les igualadines i les locals tenien una bona ocasió per empatar el partit. La xilena Francisca Donoso no sabia superar la portera igualadina, Laia Navarrete, que guanyava clarament el duel i aconseguia que el marcador no variés.

A vuit minuts del final de la primera part, l’àrbitre assenyalava ara penal favorable a les locals. La capitana igualadina, Laura Salvador el transformava i posava el segon gol al marcador igualadí (2-0).

L’Igualada feia una bona circulació de bola i assolien llargues possessions de bola. Les poques ocasions que va tenir l’Sfèric les va resoldre perfectament la Laia.

4-0 contundent

Les locals arribaven al descans amb molt bones sensacions. Ara calia veure si aquestes es confirmaven a la segona part. Així seria. Als tres minuts de la represa, la Raquel Bernadas tornava a marcar i posava un clar avantatge al marcador (3-0). I només dos minuts després la Judit Baldris augmentava la diferència (4-0). Els espectadors de Les Comes ja es fregaven les mans. Però les visitants, enrabiades, van reaccionar i van començar a pressionar i a buscar la bola per crear ocasions.

Al minut nou l’Igualada arribava a la falta deu. L’Sfèric podia escurçar distàncies amb la falta directa. La picava l’Alba Romaguera i l’aturava la Laia Navarrete…però l’àrbitre feia repetir el llançament per avançar-se les jugadores locals a l’altra punta de la pista. Mateixos protagonistes i mateix desenllaç. La Laia deixava el marcador a zero.

Però un minut després la mateixa Alba Romaguera marcava el primer gol per a les visitants (4-1). A vuit minuts del final del partit, l’Alba Romaguera tornava a marcar i reduïa distàncies (4-2). La pressió i la reacció visitant era un fet i només uns segons després la Regina Flix deixava l’avantatge local a la mínima expressió (4-3).

A quatre minuts del final, la mateixa Regina Flix empatava el partit (4-4). Les locals no ho feien malament però les egarenques van saber desbordar en pocs minuts les defenses igualadines.

Tanta pressió provocava la desena falta del Terrassa a dos minuts del final. Era el moment perfecte per posar en avantatge a l’Igualada i defensar-lo fins al final. L’encarregada de transformar-lo era, l’especialista, la Laura Salvador, que en aquesta ocasió tornava a superar a la Noèlia de la Peña i tornava a posar per davant a les locals (5-4).

Les igualadines van saber aguantar i administrar la bola i el partit acabaria amb aquest resultat que reflectia, al final, la igualtat i la lluita que caracteritzen aquests dos equips.

A manca de tres jornades pel final de l’OKlliga, l’Igualada, després d’aquesta victòria puja fins a la 8 posició amb 26 punts i l’Sfèric baixa fins a la 7 posició amb 29 punts.

Dimecres, contra el Manlleu

La propera jornada es juga també a Les Comes, però serà el dimecres dia 20 a les 21:30 h. en partit avançat. L’Igualada es tornarà a enfrontar contra el CP Manlleu, després de fer-ho per útima vegada en el partit de quarts de final de la Copa de la Reina, i on les igualadines van posar el partit molt difícil a les que, finalment, s’acabarien emportant la Copa. Les osonenques ocupen la tercera posició i estan competint per assegurar-se jugar la competició europea la propera temporada, juntament amb el Hostelcur Gijon, de la igualadina Maria Díez que ocupa la 4a posició.

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins anima a tots els socis i seguidors a venir a donar suport a l’equip i a gaudir de l’espectacle aquest dimecres 20 a les 21:30. El bon joc de les igualadines aquestes darreres jornades faran del partit un matx molt competit.

Igualada FHCP (5): Laia Navarrete -P-, Laura Salvador (2), Clara Ferrer, Raquel Bernadas (2) i Marta Soler. També Sílvia Borràs -P-, Elba Garreta, Laura Torres, Meritxell Martínez i Judit Baldris (1). Entrenadors: Raül Ramírez i Harry Mora

SFERIC Terrassa (4): Noelia de la Peña -P-, Francisca Donoso, Alba Romaguera (2), Francisca Puertas i Ester Ferrer. També Sara Céspedes -P-, Regina Flix (2), Anna Fontdegloria i Laia Paredes. Entrenador: Josep Martínez Mateo

Àrbitre: Aleix Gorina. Irregular.