Inici Destacats L’Igualada Club Gimnàstic Aula presenta la temporada

L’Igualada Club Gimnàstic Aula presenta la temporada

COMPARTIR

Dissabte al mati es va Celebrar a les Comes la presentació de la Temporada 2018/ 2019 del Igualada club Gimnàstic Aula. Un acte molt important per tots els que formen part del club igualadí, el tret de sortida a una nova temporada plena de reptes i nous objectius.

Es va començar amb l’assemblea anual de socis en la que es va presentar la planificació de la temporada i previsió de pressupostos. Tot seguit es van presentar al pavelló mes d’un centenar de gimnastes i l’equip tècnic que formen un bon planter.
Va ser una gran matinal envoltats de gimnastes ,familiars ,junta directiva i es va comptar amb la presencia de l’alcalde d’igualada i president de la diputació de Barcelona, Marc Castells i la regidora d’esports Rosa Plassa. L’alcalde va tenir unes paraules de motivació i suport per tots els integrants del club igualadí. L’acte va finalitzar amb un aperitiu per tots els presents.

El cap de setmana va seguir per al ICGA, que el diumenge es van desplaçar fins a Reus per participar a la 2º fase de Copa Catalana Conjunts on van participar amb el seu conjunt Aleví base .L’equip tècnic esta satisfet del exerciscis realitzat per les gimnastes.

FER UN COMENTARI

*