Inici Poliesportiu L’Igualada Club Gimnàstic Aula celebra la Gimnastrada del seu 30è aniversari

L’Igualada Club Gimnàstic Aula celebra la Gimnastrada del seu 30è aniversari

COMPARTIR

Dissabte 9 de Juny es va celebrar a les comes la XXV Gimnastrada d’Igualada, organitzada per l’Igualada Club Gimnàstic Aula amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. Al esdeveniment van participar diferents clubs esportius ,escoles on es van poder exhibir diferents coreografies per mostrar el treball realitzat amb les gimnastes durant el curs.

L’Igualada Club Gimnàstic Aula va aprofitar l’esdeveniment per celebrar el 30 aniversari del club, va ser una gimnastrada nostàlgica i plena de records.

Tot plegat va ser un èxit i van bufar les espelmes acompanyats de tots els presents, entre els quals estava la primera presidenta que va tenir la entitat la Sra. Dolors Climent i l’ Irene Enrique membre d’aquell club dels principis. També va estar entre els presents la regidora de l’Ajuntament Montse Duch.

La matinal va ser entretinguda i molt variada, el colofó final va ser un brindis per els 30 anys del IGULADA CLUB GIMNÁSIC AULA.

Després d’un dissabte intens van continuar amb el cap de setmana. Diumenge a Viladecans es va celebrar el Campionat Nacional individual JEEC ,On el Igualada Club Gimnastic Aula participava amb tres gimnastes les quals van obtenir uns boníssims resultats.

Ruth Reymundi es proclamar campiona en la seva categoria, Sheila Garcia va quedar en una merescudíssima segona posició i Paula Sallent en una boníssima quarta posició. Orgullosos de la temporada de les gimnastes i amb il·lusió per els nous reptes que es plantegen de cara a la nova temporada.

FER UN COMENTARI

*