Inici Hoquei L’Igualada Calaf Grup s’assegura la permanència

L’Igualada Calaf Grup s’assegura la permanència

[Img #29706]L’Igualada Calaf Grup ha passat amb èxit el primer port del Tourmalet. La victòria contra el Vendrell apropa als igualadins al gran objectiu de la temporada (la diferència sobre el Shum, primer equip del descens és de 13 punts i en queden 15 en joc).

L’Igualada, amb Met Molas jugant amb la ‘màscara del Rocky’,  va basar el triomf en un inici fulgurant que va col·locar als arlequinats amb un contundent 4 a 0 en el marcador. Tot i que el Vendrell va arribar a posar-se 4 a 3 en el marcador l’IHC va saber aguantar la pressió i va poder dedicar el resultat al Joan, el germà de l’entrenador Ferran López, que va morir la setmana passada.

El partit no podia començar millor pels igualadins. Només es portaven disputats 43 segons quan Ton Baliu va encertar a marcar el primer caçant un rebuig del porter a un tir exterior de Pla. Un minut després el mateix Ton repetia. El capità robava una bola a mitja pista, encarava el porter visitant i el superava amb un remat creauat.

El 2 a 0 es va mantenir 9 minuts en el marcador fins que va arribar el nou ‘Mister penal’. Tety Vives va fer dos gols sortint des de la banqueta especialment per fer el llançament. El primer va entrar directe… i el segon (a falta de 5 minuts) en la segona acció després que Fox li aturés el tir. Tres gols del Tety des del punt de penal… potser l’IHC va trobar el seu antídot a la síndrome de pilota aturada.

Just amb el 4 a 0 l’IHC va viure els seus pitjors minuts de partit i va veure com Miras i Ferrer escurçaven distàncies fins al 4 a 2 amb que es va acabar la primera meitat.

L’IHC podria haver sentenciat el partit amb una falta directa per una targeta blava a Gil. Met Molas va enviar la bola al pal… igual que va fer Roger Bars durant la superioritat. Qui sí que va marcar, en canvi, va ser Mitjans definint al segon pal una contra visitant. Quedaven 10 minuts de partit i el Vendrell arribava en transicions molt perilloses… però l’equip va tirar d’ofici (i d’Elagi) per fer front al patiment i a falta de 2 minuts i mig Pla va aparèixer per acabar magistralment un contraatac de Ton Baliu. El 5 a 3 va ser suficient per garantir els preuats 34 punts.

Igualada Calaf Grup 5 (4/1) Elagi Deitg, Roger Bars, Ton Baliu (2), Met Molas i Sergi Pla (1), equip inicial. Tety Vives (2), Pol Galbas, Nil Garreta. Joan Muntané, Àlex Ferrer

Moritz Vendrell 3 (2/1) Fox, Miras (1), Creus, Mitjans (1) i Ferrer (1), equip inicial. Gil, Martínez, Aldrich.

Gols: 1-0 Ton Baliu (m 0.43), 2-0 Ton Baliu (m 2), 3-0 Tety Vives penal (m 11.07), Tety Vives (m 20.08), 4-1 Miras (m 22.05), 4-2 Ferrer (m 23.11). SEGONA PART. 4-3 Mitjans (m 14.11), 5-3 Pla (m 22.30).

Incidències: Abans de començar el partit s’ha fet un minut de silenci en memòria de Joan López, germà de l’entrenador de l’IHC Ferran López. L’equip ha jugat amb braçal negre. Met Molas ha jugat amb la màscara protectora per la seva lesió al nas i Nil Garreta amb tiretes per protegir els punts a la cella (el fisio Martí Compte li anava posant periòdicament un sprai per afavorir la seva adherència.