Inici Hoquei L’Igualada Calaf Grup diu adéu a la Copa amb una dolorosa golejada

L’Igualada Calaf Grup diu adéu a la Copa amb una dolorosa golejada

[Img #28390]L’Igualada Calaf Grup no va poder donar la sorpresa a la Copa del Rei i va caure per un excessiu 8-0 davant el Barça en el partit de quarts de final de la competició disputat al Pavelló Olímpic de Reus. Amb aquesta dolorosa derrota, els de Ferran López s’acomiaden prematurament del torneig i es poden centrar ja únicament en l’OK Lliga.

El Barça partia com a clar favorit per endur-se la victòria i no va fallar davant un Igualada que no va arribar a posar en problemes al seu rival. Tot i això, els arlequinats van fer una primera part força competitiva en la que es van trobar amb dos gols consecutius dels blaugrana Pablo Álvarez i Marc Gual en els minuts 8 i 9 de partit. Després del 2-0, Ferran López va demanar temps mort i va tranquil•litzar els seus jugadors perquè continuessin amb el pla previst. Així, els igualadins van tenir algunes oportunitats per retallar distàncies, però no les van poder materialitzar. Sergi Pla va fallar un penal i Ton Baliu, una falta directa abans de que Sergi Panadero fes el 3-0 a menys d’un minut del final de la primera part.

A la segona part, els anoiencs van intentar reaccionar en els primers minuts, conscients de la dificultat que tenia ja el partit en aquell moment, però tota l’esperança es va acabar quan Pascual va fer el 4-0 per al Barça. A partir d’aquí, els de Ferran López es van venir avall i en els últims minuts el Barça va aprofitar la situació per ampliar la golejada: Ordóñez feia la ‘maneta’ a 11 minuts del final i en els últims vuit van arribar dos gols més de Xavi Costa i un de Barroso per posar el 8-0 final.

Després del partit, Ferran López va dir que el resultat era “dolorós”, però que els “servirà per aprendre, per créixer i sumar experiències”. El tècnic arlequinat creu que el Barça no ha estat “superior tàcticament, però sí a nivell individual”. Després del cop dur rebut a Reus, ara el repte serà recuperar-se moralment per centrar tots els seus esforços en la lliga.