Inici Societat L’IES Pla de les Moreres potencia les llengües estrangeres

L’IES Pla de les Moreres potencia les llengües estrangeres

COMPARTIR

[Img #2085]La setmana passada, una representació d’alumnes i professors de l’Institut Pla de les Moreres de Vilanova del Camí es va desplaçar fins a Volos (Grècia) per iniciar el projecte Comenius “We are Y’ers: a tuning challenge for teachers”. Juntament amb la representació escolar d’Alemanya, Portugal, Eslovènia, Turquia, Polònia i Grècia s’han organitzat les activitats que es realitzaran en els propers dos anys vinculades a les noves tecnologies i a l’expressió artística dels joves.


El projecte és un repte pels professors, ja que consisteix en potenciar quina és la millor manera, perquè els joves aprenguin en la societat actual. Treballar conjuntament l’art, la poesia i el cinema als diferents països, potenciant la comunicació en llengua anglesa, és l’objectiu principal.


L’Institut Pla de les Moreres aquest curs ha obtingut dos projectes relacionats amb l’anglès: d’una banda aquest projecte Comenius i de l’altra, el projecte PILE (Pla Integrat de Llengües Estrangeres) que consisteix en realitzar l’Educació Visual i Plàstica en anglès a tots els cursos d’ESO.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*