Inici Societat L’IES Milà i Fontanals impartirà el curs vinent un cicle formatiu superior...

L’IES Milà i Fontanals impartirà el curs vinent un cicle formatiu superior en Activitats Físiques i Esportives

COMPARTIR

[Img #7235]Igualada ampliarà la seva oferta formativa superior el proper curs 2013/2014 amb un nou cicle superior en Activitats Físiques i Esportives, que s’impartirà a l’Institut Milà i Fontanals. La regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament, Anna Bacardit, n’ha explicat els detalls aquest dimecres, acompanyada del director de l’institut igualadí, Joan Manuel Linares. Bacardit recorda “l’aposta que està fent aquesta ciutat per tenir una oferta formativa de qualitat que permeti els seus joves disposar de la millor preparació i el màxim nombre de sortides professionals directes un cop enllestits els seus estudis, [Img #7236]i això inclou tant l’àmbit universitari com el de la Formació Professional”. Ha destacat, a més, “la bona predisposició de la Generalitat a l’hora de dotar-nos d’un nou grau en el camp dels esports, una parcel·la que fins ara no teníem coberta a Igualada”.

El nou cicle constarà de dos cursos acadèmics, amb un total de dues mil hores lectives. Els estudiants que l’enllesteixin obtindran el títol de tècnic superior en Animació d’Activitats Físicoesportives i podran treballar prestant serveis de programació, animació i direcció de grups o usuaris en la realització d’activitats físiques i esportives de caràcter recreatiu. Podran treballar, doncs, en empreses de serveis esportius, patronats d’esports o entitats esportives municipals, clubs o associacions esportives o de caràcter social, empreses turístiques com càmpings o hotels, grans empreses amb serveis esportius per als seus treballadors, centres geriàtrics i de caràcter social o federacions esportives.

El curs inclourà, per exemple, assignatures com ara jocs i activitats físiques individuals i d’equip, fonaments biològics i bases del condicionament físic, metodologia didàctica de la pràctica esportiva, organització i gestió de la petita empresa, salvament aquàtic, higiene i primers auxilis o activitats per a persones discapacitades. Joan Manuel Linares, director del Milà i Fontanals, afegeix que “amb aquest nou cicle, la ciutat reforça una oferta formativa molt completa, que ofereix als joves títols que van des del comerç a la informàtica, passant per l’electrònica, el màrqueting, l’obra civil, l’administració o el transport i manteniment de vehicles, entre molts altres”.

La informació es pot consultar al web del centre. El període de presentació de sol·licituds de preinscripció comença el proper dilluns 27 de maig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*