Inici Economia L’IES Milà i Fontanals adeqüarà dos dels seus estudis a les necessitats...

L’IES Milà i Fontanals adeqüarà dos dels seus estudis a les necessitats de la indústria paperera

COMPARTIR

[Img #5007]El Departament d’Ensenyament ha signat aquest dilluns un conveni amb l’empresa SCA Hygiene Products per promoure l’FP en el sector de la indústria paperera, que permetrà adequar els continguts de diversos cicles formatius que s’estan impartint en quatre instituts de Valls, Tarragona i Igualada a les necessitats del sector.

El conveni l’han signat aquest matí a Tarragona el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons,  i el director de Recursos Humans de SCA Hygiene Products, Josep Bové. El conveni també té com a objectiu facilitar la inserció laboral de l’alumnat format en els cicles formatius vinculats al sector.

L’institut Milà i Fontanals d’Igualada participarà al projecte amb el cicle de grau mig d’Operacions de procés de pasta i paper i el superior d’Indústries de procés de pasta i paper.
 
El conveni, que serà vigent fins a la finalització del curs 2013-2104, també té com a objectiu facilitar la inserció laboral de l’alumnat format en els cicles formatius vinculats al sector. L’empresa SCA cedirà les seves instal·lacions per impartir continguts dels cicles i personal expert com a suport tècnic del professorat. A més, el conveni preveu la realització de la formació en centres de treball i l’accés al professorat a plans de formació contínua de l’empresa o estades de professorat a les seves instal·lacions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*