Inici Destacats L’IE Castell d’Òdena tanca el projecte Erasmus+ amb un viatge a Polònia

L’IE Castell d’Òdena tanca el projecte Erasmus+ amb un viatge a Polònia

COMPARTIR

Un grup d’alumnes i docents de l’Institut Escola Castell d’Òdena van viatjar, la primera setmana d’octubre, a la ciutat polonesa de Lodz dins del projecte Erasmus+. Aquesta ha estat la darrera mobilitat feta dins el programa “Music Unites, Art Inspires” en el qual participa el centre des del curs 2019-2020 amb escoles de Grècia, Itàlia, Lituània i Polònia.

Convidats per l’escola de primària i secundària  “Ogolnoksztalcaca Szkola Muzyczna li ll stopnia im, H. Wieniawskiego” de Lodz, amb un programa basat en l’educació musical, els estudiants i professorat van participar en un escape room sota les temàtiques del pintor Jack Malczewski i el compositor Fryderyk Chopin, tallers, concerts, activitats corals, taller d’art al Palau Herbst, així com també d’una excursió pels carrers de Varsòvia per descobrir llocs emblemàtics i vinculats a la vida de Chopin.

“Els objectius del projecte Erasmus + són afavorir el desenvolupament de les habilitats relacionals, millorar el coneixement d’idiomes, conèixer  alumnes i professors d’altres països  i compartir  experiències docents amb ells.  Per altra banda, la participació en aquest programa permet, tant a docents com a alumnes, apropar-se a diferents cultures i sistemes educatius, oferir oportunitats significatives a l’alumnat que els permetin créixer en una nova perspectiva europea i difondre nous valors i ideals més enllà de les seves fronteres» segons explica la directora de l’Institut Escola Castell d’Òdena, Pilar Gil.

Amb l’objectiu de continuar apostant per l’aprenentatge de l’anglès i l’intercanvi cultural europeu, el centre escolar odenenc ja treballa aquest curs en un nou projecte Erasmus+. Sota el títol “Regional Traditions”, el programa comptarà amb el treball conjunt amb escoles de França, Països Baixos i Àustria.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*