Inici Destacats Lidl obrirà un nou supermercat a Igualada

Lidl obrirà un nou supermercat a Igualada

COMPARTIR

La cadena de supermercats Lidl afegirà una nova superfície comercial a la Conca d’Òdena, que se sumarà a la que ja va obrir al terme municipal d’Òdena l’any 2010.

El nou supermercat s’ubicarà a Les Comes, a l’illa on ara també hi opera Carrefour. Els plans de la companyia d’origen alemany passen per enderrocar l’antic Subministres Homs, la nau posterior on ara hi ha un comerç asiàtic i una edificació que hi ha entre Blautec i McDonald’s.

L’operació, que preveu la construcció del supermercat i d’una àmplia zona d’aparcament, no requereix de cap tràmit urbanístic perquè la zona ja tenia qualificació i usos de caràcter comercial.

El nou Lidl se sumarà al recentmenr obert Consum i la superfície que Bon Preu Esclat ja treballa per obrir a l’antiga Vives Vidal.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Hola soy de igualada . Y me gustaría poder mandar mi c.v para poder acceder a la empresa . De momento estoy en carrefuor . Pero me interesa un trabajo fijo o tiempo completo . Ya que carrefuor no hace ese tipo de contratos . Gracias . Me da igual el sector . Lo importante es trabajar .gracias

FER UN COMENTARI

*