Inici Destacats La líder dels Comuns, Jèssica Albiach, visita la Conca d’Òdena

La líder dels Comuns, Jèssica Albiach, visita la Conca d’Òdena

COMPARTIR

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jèssica Albiach i el diputat Marc Parés visitaven, aquest divendres a la tarda, la ciutat d’Igualada per a conèixer de primera mà alguns dels projectes i iniciatives singulars en marxa a la Conca. Al matí, ho feia el portaveu dels comuns, David Cid, trobant-se a Santa Margarida de Montbui amb l’ajuntament i la plataforma de famílies «Montbui, per una sanitat pública digna».

El diputat, Marc Parés, acompanyat per membres dels Comuns del Penedès i el regidor de Promoció Econòmica d’Igualada, Jordi Marcè ha visitat les instal·lacions de la Igualada Fashion Lab conèixer de prop aquest projecte singular i especialitzat de suport i desenvolupament al teixit de les Indústries del Disseny d’Igualada i l’Anoia. Segons Parés» cal valorar i fer conèixer arreu, i especialment a altres territoris que estan patint la crisi i el risc de desindustrialització, aquest tipus d’iniciatives que posen l’accent en una manera proactiva i positiva d’actuar: col·laborar i teixir sinergies comunes per a la millora i la innovació».

A l’Espai Cívic Centre Jèssica Albiach es trobava en assemblea oberta amb els comuns de la Conca d’Òdena amb l’objectiu de valorar i animar a continuar en el treball des de l’Anoia de fer que la coalició, En Comú Podem, sigui la força que lideri les propostes més innovadores i ambicioses destinades a assolir un país més just, més feminista, més verd i més democràtic.

En aquesta línia afirmava: » Som un espai polític sòlid, útil i confiable. Un espai amb vocació guanyadora, per transformar els nostres barris, els nostres pobles i ara, més que mai, en moments que cal cuidar i protegir a la gent que està patint durament els efectes de la crisi pandèmica». Per a la líder dels comuns és imprescindible que des del govern de la Generalitat hi hagi una resposta de solucions, i especial, per a la Conca d’Òdena on es va viure i patir amb més intensitat  i duresa el confinament. Va insistir en el fet que cal una nova manera de fer política i social, “compartir les energies, els esforços i les oportunitats des del treball comú, com a comunitat i col·lectivitat territorial….La recuperació vindrà gràcies a la gent valenta, pionera i coherent que té ganes de canviar les coses».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*