Inici Atletisme lia Pascual, bronze al Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques

lia Pascual, bronze al Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques

[Img #16239]El passat cap de setmana es va celebrar el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques a Alcorcón, Madrid.

L’atleta igualadina va defensar els colors de la Selecció catalana en llançament de javelina. Èlia va aconseguir la tercera plaça en la prova amb un millor llançament de 47,07 metres , darrere de l’atleta basca Nora Aida Bicet i la andalusa Mercedes Chilla.

Pel que fa a nivell d’equip, la Selecció Catalana es va emportar el triomf desprès d’una llarga jornada, amb un final molt emocionant.

Catalunya ha tornat a revalidar el títol estatal d’aquesta competició, imposant-se a l’equip local de Madrid per només un punt de diferència. Andalusia va aconseguir la tercera posició.