Inici Atletisme lia Ibarra, del CAI, onzena al campionat d’Espanya de triatló sprint i...

lia Ibarra, del CAI, onzena al campionat d’Espanya de triatló sprint i al campionat d’Espanya d’aquatló

[Img #30360]El passat cap de setmana 14 i 15 de maig a Àguiles (Múrcia),  es va celebrar el campionat d’Espanya de triatló sprint i aquató. El dissabte 14, va tenir lloc el campionat d’Espanya de Triatló Sprint amb 128 cadets inscrits. La jove triatleta Èlia Ibarra del CAI triatló, tot i que arribava al campionat amb una forta lesió, no li va impedir creuar la línea de meta en una magnífica 11a posició.

A la mateixa ciutat, el diumenge 15 es va celebrar el campionat d’Espanya d’aquatló, també va participar l’Èlia Ibarra tancant el cap de setmana amb una brillant 11a posició en la seva categoria d’un total de 125 inscrits. Aquest resultat li proporcionava a la classificació al campionat d’Espanya de triatló per relleus per autonomies que es celebrarà el 18 i 19 de juny.