Inici Destacats L’hostaleria de l’Anoia, ‘perplexa’ davant la mesura que permetrà saltar-se el confinament...

L’hostaleria de l’Anoia, ‘perplexa’ davant la mesura que permetrà saltar-se el confinament per anar a actes polítics

COMPARTIR

La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme -FIHRT-, que aplega els hostalers anoiencs sota la presidència de Pere Santos, i els gremis del sector de Girona i Tarragona han fet públic a través d’un comunicat conjunt on mostren  “la nostra total perplexitat” davant la decisió de la Generalitat de permetre saltar-se el confinament municipal per assistir a un míting electoral, a fi de preservar el dret a la participació i el dret a vot.

Els empresaris dels sectors de la restauració, l’hostaleria i el turisme es mostren indignats amb la mesura, “que contrasta amb la immobilitat durant tota la setmana, que està abocant a tancaments definitius per la manca de desplaçaments i ocupació”, segons els restauradors.

El sector lamenta que des del govern de la Generalitat “fins ara se’ns ha venut que la restricció de la mobilitat era essencial per evitar els contagis”. Els bars i restaurants lamenten que “estan provocant la ruïna econòmica de moltes empreses i famílies amb les seves decisions, i ara, a més, esmenen per interessos polítics, els seus propis raonaments”.

El sector cada vegada “està més desesperat, veient com segueix el desgovern i com les decisions són cada cop més difícils d’entendre”. A més, qualifiquen de “draconianes” les darreres mesures econòmiques anunciades pel govern, amb qui no es reuneixen des de fa dos mesos a qui retreuen l’absència “d’ajuts directes reals pel sector”.

Els bars i restaurants consideren que mesures com la de permetre la mobilitat per anar a actes electorals “allunyen al Govern de la ciutadania i del sector una mica més”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Hi havia una restauradora amb renom que portava “delicatessen” i platets cuinats als sediciosos que estan entre reixes…als que ella i molts del col·lectiu van avalar, votar i rendir pleitesia… Doncs au ara ja saben el peu que calcen, amb el qual només dir-els-hi: “sarna con gusto no pica”, a veure si el 14F s’ho pensen millor a l’hora de votar.

    https://politica.e-noticies.cat/el-govern-es-carrega-el-confinament-per-la-campanya-134281.html

FER UN COMENTARI

*