Inici Societat L’Hospital Universitari d’Igualada reuneix experts en sòl pelvià en una jornada formativa

L’Hospital Universitari d’Igualada reuneix experts en sòl pelvià en una jornada formativa

COMPARTIR

L’Hospital Universitari d’Igualada, a través de l’Escola Internacional d’Endoscòpia Ginecològica, ha celebrat la jornada formativa “Tractament del sòl pelvià”. Un curs que ha reunit una dotzena de ginecòlegs experts en aquest àmbit per aprofundir, durant dos dies –17 i 18 de març– en el coneixement de les disfuncions del sòl pelvià i el seu tractament i diagnòstic.

La jornada ha atret més de vint ginecòlegs d’arreu de l’Estat, que han aprofitat l’oportunitat d’assistir a una de les formacions punteres en sòl pelvià a nivell nacional, amb cirurgies en directe, presentacions i taules rodones amb experts de primer nivell. Tot plegat, en un format interactiu per facilitar la participació dels assistents.

Entre els ponents hi ha hagut professionals del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari d’Igualada: el cap del servei, Dr. Pere Brescó i les ginecòlogues Dra. Alba López i Dra. Alda Amela. També de l’hospital igualadí, la fisioterapeuta Gemma Piñol. A més, hi han participat altres metges i especialistes d’hospitals d’arreu de Catalunya, com l’Hospital Universitari Mutua de Terrassa, el Consorci Sanitari de Terrassa, l’Hospital Santa Creu i Sant Pau, el Centre Sanitari Parc Taulí, i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Segons explica el Dr. Brescó, “aquests cursos permeten als professionals estar actualitzats i poder liderar les últimes tecnologies i tractaments en diferents àmbits de la nostra especialitat pel bé de les nostres pacients”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*