Inici Societat L’Hospital Universitari d’Igualada, finalista dels Best Spanish Hospitals Awards en la categoria...

L’Hospital Universitari d’Igualada, finalista dels Best Spanish Hospitals Awards en la categoria de Processos Quirúrgics

COMPARTIR

L’Hospital Universitari d’Igualada ha rebut el reconeixement com a finalista en la categoria de Processos Quirúrgics dels premis Best Spanish Hospitals Awards (BSH), uns guardons que reconeixen els millors hospitals de l’Estat, tant públics com privats. Catalunya, ha estat la regió amb més centres participants, un total de 37, i també amb més premiats, 21.

Aquests centres han estat mesurats sota paràmetres metodològics validats per la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), que col·labora amb els Premis BSH. En el cas de l’Hospital Universitari d’Igualada, s’ha valorat l’adequació, eficiència i qualitat assistencial del procés quirúrgic.

A l’acte d’entrega de premis, que va tenir lloc el dijous dia 29 de setembre a Bilbao, hi va assistir el gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia, Ferran Garcia, acompanyat per la infermera supervisora del Bloc Quirúrgic, Ana Criado. L’esdeveniment, va comptar amb la presència de la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, així com altres representants públics, com la consellera del Departament de Salut del Govern Basc, Gotzone Sagardui Goikoetxea; i la subsecretaria de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana Mònica Almiñana Riqué, entre d’altres.

La quarta edició de los Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards®, organitzats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia de codificació hospitalària ASHO, han congregat un total de 140 hospitals d’arreu de l’Estat, 76 públics i els 64 restants privats. Això suposa un 14,75% més respecte a la tercera edició, en què van participar 122 centres hospitalaris, 65 públics i 57 privats. A la primera edició, celebrada el 2019 a Madrid, els Premis BSH van comptar amb la inscripció d’un total de 80 hospitals.

Segons explica Toni Hidalgo, fundador i director dels Premis BSH, “els Premis BSH van néixer no només amb l’objectiu de posar en valor el treball constant dels centres hospitalaris, sinó per oferir una oportunitat als professionals del sector perquè es puguin enriquir, acumular coneixements i conèixer quina és la millor manera per optimitzar processos”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*