Inici Societat L’Hospital d’Igualada torna a admetre acompanyants per als pacients que no tinguin...

L’Hospital d’Igualada torna a admetre acompanyants per als pacients que no tinguin Covid-19

COMPARTIR

A partir d’aquesta setmana, els pacients ingressats a planta de l’Hospital d’Igualada, que no siguin de Covid-19, podran rebre la visita d’un acompanyant o familiar.

Aquest acompanyament es farà sota estrictes normes d’higiene i salut per tal de mantenir al màxim de seguretat, tant dels visitants com dels pacients i dels professionals. En aquest sentit, serà obligatori l’ús de la mascareta quirúrgica i el rentat de mans a l’entrar i sortir del centre i de l’habitació.

Únicament es permet un sol acompanyant per pacient i haurà de ser una persona que convisqui amb ell o ella o familiar de primer grau.

Els acompanyants aniran sempre identificats amb un adhesiu que se’ls facilitarà des del Servei d’Admissions i únicament podran estar acompanyant al pacient dues hores al dia. S’ha distribuït, que puguin anar acompanyants en diferents torns i segons siguin les habitacions números parells o senars. Els pacients ingressats a la UCI reben un altre tractament i és el propi personal d’aquest Servei qui pacta amb la família o acompanyant.

No està permesa les visites socials o de cortesia, i en casos especials de pacients ingressats, es valorarà, de manera individualitzada, si s’autoritzarà o no l’acompanyament.

Per a qualsevol dubte, l’Hospital posa a disposició el telèfon d’admissions d’hospitalització 93 807 56 00 o bé es pot contactar a través de la se va pàgina web.

FER UN COMENTARI

*