Inici Societat L’Hospital d’Igualada recomana protecció solar per la vulnerabilitat de la pell després...

L’Hospital d’Igualada recomana protecció solar per la vulnerabilitat de la pell després del confinament

COMPARTIR

L’Hospital d’Igualada ha iniciat una campanya per conscienciar de la necessitat de protecció de la pell, epecialment després del confinament.

La represa i el final de la part més dura de la pandèmia coincideix amb l’època de l’any en què els dies són més llargs i el sol més intens. Amb tot això, des del centre igualadí recorden que la nostra pell també ha estat confinada molt de temps, sense pràcticament estar exposada al sol en molts casos i això farà que sigui molt més vulnerable als seus efectes.

Com cada any en aquesta època, la unitat de dermatologia de l’Hospital d’Igualada juntament amb la “Campaña euromelanoma” que organitza la “Fundación Piel Sana” intenta promoure uns hàbits saludables enfront del sol per tal de prevenir el càncer de pell, una patologia crònica i molt freqüent que tot i la pandèmia Covid19, no ha deixat de ser-hi.

La iniciativa d’aquest any es diu “Cuentos Lunares” que engloba la creació d‘una web, on es pot trobar informació sobre el càncer de pell (incidència, signes de sospita, mesures de fotoprotecció…) i un concurs on es pot participar escrivint contes o poemes lliures vinculats amb la pell.

La Unitat de Dermatologia de l’Hospital d’Igualadarecorda que la fotoprotecció i l’autoexploració són les dues eines més potents enfront del càncer de pell, un càncer que es pot prevenir i tractar en la majoria de casos si es detecta a temps.

FER UN COMENTARI

*