Inici Societat L’Hospital d’Igualada ja tenia al gener un pacient amb símptomes de coronavirus

L’Hospital d’Igualada ja tenia al gener un pacient amb símptomes de coronavirus

COMPARTIR

El coronavirus ja podria haver estat a la Conca d’Òdena a finals del mes de gener. El cap d’urgències de l’Hospital d’Igualada, el doctor Jordi Monedero, ha explicat aquest dimecres al programa Els Matins de TV3 que el dia 31 de gener hi havia un pacient a l’Hospital d’Igualada que presentava quadre compatible amb la Covid-19 que va acabar morint.

Des del centre han començat a revisar casos de pneumònia anteriors als primers casos que es van constatar amb proves durant el mes de març. El responsable d’urgències del centre reconeix que no tenen proves serològiques d’aquest pacient, però l’anàlisi d’un TAC que se li va practicar al centre els permet reconèixer un cas de coronavirus.

Monedero afegeix a l’entrevista a TV3 que “vam ser massa taxatius amb el criteri epidemiològic per seguir l’evolució del virus, quan els criteris mèdics apuntaven que ja estàvem davant casos de la Covid-19”.

4 COMENTARIS

  1. El meu germa portava dies ingresat a l`hospital desde finals de gener, el dia 8 va agafar una neumonia i va morir 4 dies despres. Mica en mica va cuadrant tot…

  2. Pues seguramente ¡¡ a mi ma mandaron a casa con supuesta gripe común y me fui a el MIPS gracias a que tengo medico de pago , me vieron que era neumonía atípica y mi médico me ha comentado que seguramente si fuese coronavirus, sentía que me moría y estuve con oxígeno varios días

FER UN COMENTARI

*