Inici Societat L’Hospital d’Igualada incorpora un innovador robot per a la desinfecció

L’Hospital d’Igualada incorpora un innovador robot per a la desinfecció

COMPARTIR

L’Hospital d’Igualada ha incorporat un sistema de desinfecció que complementa els procediments habituals de neteja i desinfecció amb què compta el centre.

L’empresa encarregada del servei de neteja de l’Hospital d’Igualada, disposa d’un robot que, mitjançant radiació ultraviolada tipus C generada mitjançant gas Xenó, poden destruir microorganismes patògens com bacteris, fongs i virus, en pocs minuts. Està planificat un programa de desinfecció en les zones de quiròfans, UCI i habitacions.

Els principals avantatges que ofereix aquesta tecnologia són una desinfecció eficaç i segura, una elevada activitat bactericida, la preservació de la salut dels usuaris i professionals de l’hospital en millorar la qualitat de la desinfecció dels espais i una tecnologia “verda” que no fa servir productes químics ni gasos contaminants.

En els darrers Plecs de Condicions per a la licitació del servei de neteja, es van valorar la inclusió de criteris d’innovació que repercutissin en la millora de les condicions de l’Hospital.

Aquest sistema ja es fa servir en alguns dels principals centres hospitalaris arreu de Catalunya: Hospital Universitari Vall d’Hebron, Hospital Universitari Bellvitge, Hospital universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti), Hospital Arnau de Vilanova de Lleida o Hospital Moisès Broggi.

FER UN COMENTARI

*