Inici Societat L’Hospital d’Igualada, al congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i...

L’Hospital d’Igualada, al congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

COMPARTIR

[Img #25056]Celebrat a València els dies 23, 24 i 25 de setembre i amb una gran acollida per part dels participants al Congrés, els professionals de l’Hospital d’Igualada van presentar fins a 6 comunicacions orals i 2 cartells científics.

 

[Img #25057]Alguns dels treballs publicats van ser: “Operar o no operar fractures de clavícula. En què hi ha evidències?”, la Recerca en patologia de l’espatlla, els mètodes de fast-track aplicats a la cirurgia protèsica de genoll o la de maluc i el seu anàlisi de costos, així com també què publiquen sobre patologia d’espatlla i colze.

 

A més, per la seva part, el cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT), Dr. Xavier Pelfort, va participar com a moderador en una taula científica sobre diverses lesions del genoll i com a ponent en dues taules més sobre lesions de menisc i esport a la infància i adolescència i també sobre inestabilitat de ròtula.  

 

El Congrés va ser un èxit organitzatiu i de participació amb més de mil inscrits. La representació anoienca va estar a l’alçada d’hospitals com Vall d’Hebron o Clínic en el nombre de presentacions i va rebre el reconeixement per part de l’organització.

 

Darrerament el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital d’Igualada està prenent una especial rellevància científica a nivell d’aquestes comunitats des que el Dr. Xavier Pelfort es va incorporar al capdavant d’aquest ara fa un any.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*