Inici Hoquei L’Hoquei Línia Igualada presenta els seus equips

L’Hoquei Línia Igualada presenta els seus equips

COMPARTIR

Durant els darrers tres mesos, els jugadors de les diferents categories de l’Hoquei Línia Igualada s’han posat novament a les ordres de l’entrenador Luis Torlay i el seu equip per treballar fora i dins de pista una bona base aeròbica que permeti fer front als requeriments físics d’aquest esport.  De dimecres a dissabte el club disposa d’horaris de pista al poliesportiu de Les Comes i instal.lacions annexes per realitzar sessions d’escalfament, entrenament i refredament dels atletes. Addicionalment, els dilluns a la pista de l’Escola Pia té lloc l’entrenament de porters, elements clau en tot equip d’hoquei, on s’hi posa èmfasi en tècniques per adquirir concentració i confiança en ell mateix.

Aquest fet ha permès que, arribant al final de la primera volta de lliga Catalana, els equips estiguin tots en primeres posicions de les respectives classificacions.

Per una altra banda, el club ha fet presentació dels seus equips en una emotiva cerimònia a Les Comes. La bona preparació dels seus esportistes, i l’interès creixent per aquest esport els ha permès reclutar un total de 6 equips de categories prebenjamí a sènior. Aquesta és una bona temporada, amb importants novetats de cara a la projecció del club de la ciutat. La junta actual i l’equip tècnic ha volgut consolidar els fonaments vigents, esbossar noves propostes i projectar aquest esport.

A més aquest passat cap de setmana, ha tingut lloc l’últim partit aleví de Lliga Catalana abans de la participació a la Lliga Espanyola els propers 16 i 17 de desembre a la Comunitat de Madrid. Els alevins de l’Igualada s’han imposat per 10 a 0 en un partit contra el CHL Premia.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*