Inici Hoquei L’Hoquei Línia Igualada, en bona forma

L’Hoquei Línia Igualada, en bona forma

[Img #19935]Aquest cap de setmana l’equip sènior masculí ha disputat dos partits de lliga catalana contra uns rivals teòricament superiors. Dissabte contra el CHL Jujol, líder indiscutible de la lliga plata estatal, i diumenge contra el CP Castellbisbal, equip que està fent un bon paper a la lliga Elite estatal. Atès el magnífic inici d’any que porten els nostres sèniors, 6 partits consecutius sense conèixer la derrota, calia esperar uns encontres ben disputats, com així ha estat.

CHL Jujol 5 – HL Igualada 5

Partit disputat de poder a poder, amb intensitat i molt de cervell per part dels dos equips. Només començar ja es veu que el partit serà igualat, on tant els porters com les defenses estan actuant amb molt d’encert. Els minuts passen i cap equip aconsegueix fer gol, tot i que les oportunitats sovintegen. Voltant la meitat del primer temps, power en contra i el puck entra a la nostra porteria, 1-0, l’errada de la falta es paga cara. Es reprèn el joc i qui fa la falta ara és el rival, aprofitem i quaranta segons després fem diana, 1-1. El partit que s’obre, quaranta segons més i tornem a marcar, 1-2, s’ha donat la volta al marcador en menys de minut i mig. Així és l’hoquei línia, ràpid i espectacular. Quaranta segons més i ara encaixem, 2-2, el partit està boig, les defenses han desaparegut. Temps mort i es calma la situació, tornen les precaucions defensives, ja que s’ha demostrat que les inferioritats es paguen ben cares, tant a un com l’altre equip. Així ens apropem a la meitat del partit, rallye final amb un gol per banda i mitja part, 3-3. La segona meitat resulta també molt igualada, però encaixem dos gols seguits i el marcador es posa difícil, 5-3. Nou temps mort, bones instruccions i aconseguim empatar just al final del partit, 5-5.

HL Igualada 4 – CP Castellbisbal A 4

Després del bon partit a Jujol i vist el bon joc que desplega l’equip hi havia esperances de poder donar la sorpresa al poderós equip vallesà. I novament un partit excepcional. Velocitat i coordinació entre els jugadors, molt bona situació a la pista, passis mil·limetrats amb mínimes errades i molta concentració. El control del puck ha estat majoritàriament nostre durant tot el partit, havent-hi fases on hem tancat al rival a la seva pista i sotmés a una pressió constant. El partit ha estat mogut, on ambdós conjunts han controlat les situacions de power, 11 en total, i no han deixat escapar el marcador. Només començar el partit ens sorprenen i encaixem el 0-1. No ens posem nerviosos i controlem el puck. Als 10 minuts un rebot i el puck que ens torna a entrar, 0-2, veritable mala sort que no fa que ens posem nerviosos, sinó tot el contrari, ja que es quan més pressió posem a la porteria contrària. Aprofitem un power a favor i escurcem distancia, 1-2, no deixant respirar al rival i només treure el puck el tornem al seu lloc que no es cap altre que a la porteria rival, 2-2. Així arribem a la mitja part. Al segon temps joc de control amb pocs xuts a porteria i ràpides reaccions a les errades que fem. Quan encaixem el 3-4 empatem tres minuts després i quan arriba el 3-4 tornem a empatar als 50 segons, 4-4. Ha estat un partit molt igualat que acaba amb un marcador just i la sensació d’estar travessant el millor moment de la temporada.

L’equip va disputar la setmana anterior la tercera seu de la lliga plata estatal, amb dues victòries i un empat, que el mantenen al mig de la classificació. La propera seu, els propers dies 14 i 15 de febrer, serà a igualada on l’equip lluitarà per optar als llocs d’ascens.

Sènior Masculí: Jugadors: Jaume Doncel, Marc Valls, Nil Domènech, Samuel Ferrera, Hèctor Rodríguez, Marc Torrents, Sami Inkilaïnen, Manel Moya, Albert Muntadas. Porter: Pol Valls.