Inici Destacats L’Hoquei Club Montbui participa a la Festa-Torneig Joan Petit

L’Hoquei Club Montbui participa a la Festa-Torneig Joan Petit

COMPARTIR

Els jugadors i jugadores més petits de l’Hoquei Club Montbui van participar dissabte passat en la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, que es va celebrar amb gran èxit a Molins de Rei. L’esdeveniment solidari va reunir prop de 400 infants i 37 clubs d’hoquei de tot Catalunya. Els més joves de l’HC Montbui van jugar diferents partits d’hoquei al llarg de la jornada i també van gaudir d’una àmplia gamma de jocs i activitats lúdiques organitzades pel Club Hoquei Molins, demostrant la seva habilitat, destresa i sobretot, la seva alegria en compartir moments únics amb altres nens i nenes.

Unai Baraldés, Joao Da Silva, Nahel Fernández, Gael Jiménez, Blai Mindan, Quim Sabaté i Emma Sala van ser els representants de l’HC Montbui en aquesta 23a edició de la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer, amb Ariadna Busqué com a entrenadora.

El Club se sent orgullós de la participació dels seus jugadors i jugadores en aquest esdeveniment solidari, i reafirma el seu compromís amb els valors «de l’esport i amb la lluita contra el càncer infantil».

La Festa-Torneig va cloure amb una gran desfilada de tots els clubs, deixant una empremta de solidaritat i esperança en els cors dels participants.

 

Sobre la Festa-Torneig Joan Petit

El tradicional esdeveniment esportiu té com a objectiu recaptar fons per destinar-los a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’atenció als afectats directament i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement de la malaltia.

Cada any la fundació organitza un torneig d’hoquei solidari en una localitat de Catalunya. En aquesta edició, la ciutat amfitriona ha estat Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

*