Inici Societat L’homenatge a la comunitat educativa de Montbui culminarà el Fem més escola

L’homenatge a la comunitat educativa de Montbui culminarà el Fem més escola

COMPARTIR
La Festa de l'Escola Pública ha estat una de les activitats destacades del "Fem més escola".

Aquest proper dilluns, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc a la sala petita de Mont-Àgora la primera Gala d’Homenatge a la Comunitat Educativa de Montbui, una de les activitats més destacades del projecte educatiu “Fem Més Escola”. La gala vol ser un reconeixement i homenatge general a totes les persones que treballen per una educació pública i de qualitat en els centres educatius de Montbui. A la vegada, es retrà homenatge a aquells educadors/es, mestres i professors/es que es s’han jubilat recentment o que han finalitzat la seva tasca al municipi deixant empremta.

Durant aquesta gala, a més de diferents homenatges individuals, es preveu un reconeixement especial per al 20è aniversari de l’Institut Montbui. Es preveu que la gala tingui una durada aproximada de 45 minuts.

Diumenge, teatre familiar gratuït a Mont-Àgora: “Akäshia, el viatge de la llum”

Aquest proper diumenge a partir de les 11 del matí tindrà lloc a la Sala Auditori de Mont-Àgora la representació de teatre familiar “Akäshia, el viatge de la llum”. Es tracta d’una obra en la qual l’Alba, la protagonista, és una nena a qui la llum i la màgia acompanyen des que va néixer. Les seves ganes d’aprendre la portaran a llegir tots els llibres de la seva escola, primerament, i després també els de la secció infantil de la biblioteca del seu poble. I, quan ja no li queda res per llegir, algú li explica l’existència de la biblioteca més gran de l’univers: Akäshia. Aviat emprendrà un viatge per arribar-hi…”.

Una obra de teatre representada per la companyia “El cau de l’unicorn”, gratuïta, i apta per a tots els públics.

FER UN COMENTARI

*