Inici Destacats L’Home dels Nassos celebra amb els infants de Vilanova l’últim dia de...

L’Home dels Nassos celebra amb els infants de Vilanova l’últim dia de l’any

COMPARTIR

L’Home dels Nassos va tornar a visitar Vilanova del Camí el passat 31 de desembre. Després d’una recepció oficial a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, aquest singular personatge va enfilar una cercavila acompanyat de la xaranga HoPeta Street Band, que a ritme de brass band i percussió van obrir camí al vehicle de l’il·lustre personatge fins a la plaça del mercat on l’esperava la quitxalla per acomiadar el 2022.

A l’Ajuntament, l’alcaldessa Noemí Trucharte, acompanyada de la regidora de cultura Carlota Silva i altres regidors del consistori, va donar-li la benvinguda a la ciutat i va mostrar la seva satisfacció per comptar un any més amb la seva presència per celebrar una de les darreres festes de l’any. De fet, va dir l’alcaldessa, “comptem amb vostè per obrir les portes del 2023, un any que ens ha de portar per al municipi: salut, feina i prosperitat”.

Tot seguit, el consistori i els ambaixadors del municipi, hereus i pubilles, acompanyats també de la Gent del Camp del Rei, que va participar en la cercavila amb la cucafera, van enfilar camí fins a la plaça. Aquest any, l’Home dels Nassos ha anat a càrrec de la Nova Associació de Gegants i Grallers de Vilanova del Camí.

Des de Cultura van aprofitar la matinal festiva per recollir les butlletes del Trobations i es va fer l’entrega d’un obsequi a cada infant. Aquest any han participat en la cerca de tions més de 700 infants.

Pels volts de les dotze del migdia, va començar l’espectacle “Cotillón Xim-Pom” que va amenitzar les campanades infantils i va engrescar grans i petits.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*