Inici Hoquei L’HC Montbui Nolor puntua a la difícil pista del Cerdanyola CH

L’HC Montbui Nolor puntua a la difícil pista del Cerdanyola CH

Primer partit de la temporada 2014-2015 per l’HC Montbui Nolor a la difícil pista del Cerdanyola. El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos equips i amb bones ocasions pels dos conjunts. En el transcurs de la primera meitat del partit qualsevol dels dos equips haguessin pogut marcar, però finalment van ser els locals els encarregats d’obrir el marcador. Tot i els intents dels montbuiencs per empatar el partit abans del descans, el marcador va acabar amb l’1 a 0.

La segona part va ser força semblant en quan intensitat, i les ocasions s’anaven alternant  fins que en el minut 15, els locals aconseguien fer el seu segon gol. Tot i això, l’HC Montbui Nolor va seguir atacant amb insistència per intentar reduir la distància, fins que en els últims 5 minuts estrenava el marcador amb el 2 a 1. Ja en els darrers minuts de joc, l’HC Montbui va canviar el porter per un jugador de pista aconseguint la superioritat que els va permetre empatar el partit quan faltaven 30 segons. Els montbuiencs encara van tornar a tenir una ocasió clara contra el porter, però aquest cop no va poder ser. Al final 2 a 2, amb un final de partit molt emocionant.

HC Montbui Nolor: Pep Roger Madrid(porter), Ivan Rica,  Bernat Perelló(1), Marcel Monclús(1) i Edu Cassadó -inicial- Albert Vidal, Pere Vallès, Daniel Gual, Ricard Pérez  i Pep Ferrer (porter)

Entrenador:Gabri Ramírez.

Delegat: Josep Mª Gual i Francesc Madrid

Pròxims Partits: HC Montbui Nolor – CP Sant Ramon (Dissabte 27 de setembre a les 19:30h al Poliesportiu de Can Passanals)

RESULTATS DE LA BASE DE L’HC MONTBUI.

[Img #17281]Prebenjamí Iniciació
HC MONTBUI, 0
CP VILAFRANCA, 3

Jugadors prebenjamins iniciació HC Montbui: Adrián Bueno, Eudald Ymbernon, Pol Ticó, Pau Martín, Lluc Castells, Aleix Aguilera i Gabriel Jorquera. Sota les ordres de Pau Torras i Ricard Pérez.

Prebenjamí
HC PIERA, 3

Jugadors prebenjamí HC Montbui: Alejandro Luque, Andreu Saurí, Oriol Malet, Manel Saurí, Daniel Iglesias, Pol Ruiz, Eloi Codina i Martí Pons. Sota les ordres de Ivan Rica.

Benjamí
HF SANT JOSEP SS, 6

HC MONTBUI, 2

Jugadors benjamins HC Montbui: Marc Serra (porter), Ona Vidal, Vadim Puig, Ariadna Busqué, Judit Llobet, David Ruiz, Pau Torilo i Liu Capdevila, sota les ordres de Roger Madrid.

Aleví B

HC MONTBUI, 5

UE LA GARRIGA, 6

Jugadors alevins HC Montbui: Zoe Torras (portera), Andrés Pérez, Pau Bars, Arnau Bosch, Pere Subirana, Àlex Molero, i Guillem Ribas dirigits per Manel Cervera.

Aleví A

SFERIC, 1

HC MONTBUI, 6

Jugadors alevins HC Montbui: Biel Llobet (porter), Maure Madrid, Àlex Rica, Adrià Torras, Marc Bacardit, Gerard Bacardit i Arnau Segura, dirigits per Daniel Baraldés.

Juvenil

CP TARADELL, 7

Jugadors juvenils HC Montbui: Roman Arribas i Sergi Ribas (porter), Víctor Bossa, Arnau Botines, Dimitri Rosich, Eric Garcia, Oriol Ricard  i Carlos Morales sota les ordres de Bernat Perelló.

Júnior

PHC SANT CUGAT, 9

HC MONTBUI, 4

Jugadors júniors HC Montbui: Roger Madrid (porter), Carlos Morales, Ivan Rica, Ricard Perez, Pau Torras, Eric Garcia i Oriol Ricard sota les ordres de Gabri Ramírez.