Inici Hoquei L’HC Montbui es queda a un pas de puntuar

L’HC Montbui es queda a un pas de puntuar

Partit interessantíssim el viscut a Sta. Margarida de Montbui el passat divendres. El partit va estar en tot moment molt igualat i no es va decantar fins als últims instants.
Els visitants, situats a la part alta de la classificació, van agafar avantatge en el marcador als pocs minuts de partit, però l’HC Montbui va aconseguir capgirar el marcador al cap de pocs minuts. No va durar molt l’alegria pels locals, ja que els visitants van tornar a aconseguir l’empat. Tot va seguir molt igualat i els montbuiencs van aconseguir arribar al descans amb un resultat de 3 a 2.
La segona part va tenir moltes alternances en el marcador. Va començar amb un gol molt ràpid dels visitants, però els locals van tornar a marcar. Seguidament els visitants van aconseguir dos gols més i van posar-se per davant en el marcador (4-5). L’HC Montbui va tornar a aconseguir igualar el marcador, però un altre cop els visitants van avançar-se. Finalment els darrers minuts del partit van ser d’infart, els locals van tornar a empatar i el partit va quedar obert a la sort de qualsevol dels dos equips, però els locals no van estar afortunats de cara a porteria, en canvi, el visitants van aconseguir el setè i definitiu gol, cosa que va suposar que l’HC Sentmenat acabés guanyant 6 a 7.
HC Montbui: Pep Ferrer (porter), Bernat Perelló (2), Daniel Gual,  Edu Cassadó(4) i Ivan Rica -inicial- Pol Bosc, Eric Vives, Pere Vallès, Pau i Roger Madrid (porter).
Entrenador:Gabri Ramírez.
Delegat: Josep Mª Gual i Francesc Madrid
Pròxim Partit: Cambrils CH –  HC Montbui (Dissabte, 8 de febrer a les 19;45h. a Cambrils)

RESULTATS DE LA BASE DE L’HC MONTBUI
Mini Prebenjamí B
CP CALAFELL,0
HC MONTBUI, 3
Jugadors Mini Prebenjamí HC Montbui: Adrian Bueno , Alejandro Luque,  Andreu Saurí, Eudald Ymbernon, Manel Saurí, Daniel Iglesias, Pol Ruiz i Eloi Codina. Sota les ordres de Ivan Rica.
Prebenjamí
HC MONTBUI, 2
CHP BIGUES I RIELLS, 1
Jugadors Prebenjamí HC Montbui: Marc Serra (porter), Ona Vidal, Vadim Puig, Ariadna Busqué, Judit Llobet, David Ruiz, Pau Torilo i Liu Capdevila, sota les ordres de Roger Madrid.
Benjamí
HC MONTBUI, 6
VILASSAR HC, 1
Jugadors Benjamins HC Montbui Zoe Torras (portera), Andrés Pérez, Pau Bars, Arnau Bosch, Pere Subirana, Àlex Molero, Marc Lastra i Guillem Ribas dirigits per Manel Cervera.
Aleví
HC MONTBUI, 7
MOLLET HC, 8
Jugadors Alevins HC Montbui: Biel Llobet (porter), Maure Madrid, Àlex Rica, Adrià Torras, Marc Bacardit, Gerard Bacardit i Arnau Segura, dirigits per Daniel Baraldés.

[Img #12749]

Infantil
HC SANT JUST, 6
Jugadors Infantils HC Montbui: Roman Arribas i Sergi Ribas (porter), Víctor Bossa, Arnau Botines, Dimitri Rosich, Arnau Puig i Oriol Ricard sota les ordres de Bernat Perelló.
Juvenil
CP MASQUEFA, 1
Jugadors Juvenils HC Montbui: Roger Madrid (porter) Pol Bosch, Carlos Morales,  Ricard Pérez, Pau Torras, Eric Garcia i Arnau Botines. A la banqueta Gabri Ramírez.
Veterans
HC MONTBUI, 5
CERDANYOLA Maheco, 2
Van jugar per l’HC Montbui: Josep Mir i Gabri Ramírez (porters) Jofre Torra, Xavi Massana, Albert Pinyol, Albert Parera, David Compte, David Bars, Enric Rica, i Carles Povill.